Własny Biznes
Wywiady
Pomysł na biznes
Aktualności
StartUp News
BizNews
Finanse
Poradniki
Prowadzenie firmy
Porady
Podcasty
Rankingi
Ranking kont osobistych
Ranking kont firmowych
Ranking kredytów firmowych
Ranking kont IKE/IKZE
Własny Biznes
Wywiady
Pomysł na biznes
Aktualności
StartUp News
BizNews
Finanse
Poradniki
Prowadzenie firmy
Porady
Podcasty
Rankingi
Ranking kont osobistych
Ranking kont firmowych
Ranking kredytów firmowych
Ranking kont IKE/IKZE
Kategorie
Podatkowe
JPK (Jednolite Pliki Kontrolne)
Finansowe
Kadrowe
Firmowe
Budowlane
RODZINA 500 PLUS
Prawne
Umowy
Transport
BHP i HACCP
Urzędowe
Unia Europejska
Wydawnictwo - GMP i GHP - Obiekty ruchome
Elementy do pobrania (19)
Instrukcja nr 1 - Instrukcja higieny osobistej pracowników i higieny na stanowisku pracy
Pobierz teraz
Instrukcja nr 10 - Instrukcja technologiczna przygotowywania hot-dogów
Pobierz teraz
Instrukcja nr 11 - Instrukcja technologiczna przygotowywania hamburgerów
Pobierz teraz
Instrukcja nr 12 - Instrukcja technologiczna przygotowywania zapiekanek
Pobierz teraz
Instrukcja nr 13 - Instrukcja technologiczna postępowania z warzywami stosowanymi do przygotowania surówek (kapusta, cebula, marchew, sałata, ogórki, pomidory itp.)
Pobierz teraz
Instrukcja nr 14 - Instrukcja technologiczna przyrządzania i wydawania dań gotowych (fasolka, flaki, zupy typu „Gorący Kubek”)
Pobierz teraz
Instrukcja nr 15 - Instrukcja technologiczna przyrządzania i wydawania napojów gorących (kawa, herbata, capucino, czekolada na gorąco)
Pobierz teraz
Instrukcja nr 16 - Instrukcja postępowania z naczyniami i sztućcami jednorazowego użytku
Pobierz teraz
Instrukcja nr 17 - Instrukcja przyjęcia towaru oraz sposób magazynowania
Pobierz teraz
Instrukcja nr 18 - Instrukcja przyjęcia urzędowej kontroli osób wizytujących małą gastronomię
Pobierz teraz
Instrukcja nr 2 - Instrukcja higienicznego korzystania z WC dla pracowników przyczepy gastronomicznej
Pobierz teraz
Instrukcja nr 3 - Instrukcja utrzymania porządku, czystości i higieny w otoczeniu przyczepy małej gastronomii
Pobierz teraz
Instrukcja nr 4 - Instrukcja mycia okapu nad stanowiskiem smażenia
Pobierz teraz
Instrukcja nr 5 - Instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji urządzeń chłodniczych i zamrażarki
Pobierz teraz
Instrukcja nr 6 - Instrukcja mycia i dezynfekcji rąk
Pobierz teraz
Instrukcja nr 7 - Instrukcja technologiczna smażenia frytek
Pobierz teraz
Instrukcja nr 8 - Instrukcja technologiczna smażenia karczku w patelni lub grillu
Pobierz teraz
Instrukcja nr 9 - Instrukcja technologiczna smażenia kiełbas cienkich
Pobierz teraz
Kodeks dobrych praktyk produkcyjnych (GMP) i dobrych praktyk higienicznych (GHP) - Przyczepa gastronomiczna
Pobierz teraz
Polecamy
Własny Biznes
„Najzdolniejsi founderzy potrzebują pieniędzy bardzo szybko, aby funkcjonować w pędzącej gospodarce” – Michał Piosik, the100
Własny Biznes
„Chcemy być aplikacją, która połączy komunikację i finanse, a funkcjonowanie ma być znacznie prostsze i szybsze w porównaniu do BLIKa” – rozmowa z founderami startupu BNXT
Własny Biznes
„Polska musi skupić się na tym w czym idzie nam najlepiej. Nie możemy być centrum każdej nowej technologii” – Pamela Krzypkowska, Dyrektor Departamentu Badań i Innowacji w Ministerstwie Cyfryzacji