Własny Biznes
Wywiady
Pomysł na biznes
Aktualności
StartUp News
BizNews
Finanse
Poradniki
Prowadzenie firmy
Porady
Rankingi
Ranking kont osobistych
Ranking kont firmowych
Własny Biznes
Wywiady
Pomysł na biznes
Aktualności
StartUp News
BizNews
Finanse
Poradniki
Prowadzenie firmy
Porady
Rankingi
Ranking kont osobistych
Ranking kont firmowych
Kategorie
Podatkowe
JPK (Jednolite Pliki Kontrolne)
Finansowe
Kadrowe
Firmowe
Budowlane
RODZINA 500 PLUS
Prawne
Umowy
Transport
BHP i HACCP
Urzędowe
Unia Europejska
Wydawnictwo - GMP i GHP - Obiekty ruchome
Elementy do pobrania (19)
Instrukcja nr 1 - Instrukcja higieny osobistej pracowników i higieny na stanowisku pracy
Pobierz teraz
Instrukcja nr 10 - Instrukcja technologiczna przygotowywania hot-dogów
Pobierz teraz
Instrukcja nr 11 - Instrukcja technologiczna przygotowywania hamburgerów
Pobierz teraz
Instrukcja nr 12 - Instrukcja technologiczna przygotowywania zapiekanek
Pobierz teraz
Instrukcja nr 13 - Instrukcja technologiczna postępowania z warzywami stosowanymi do przygotowania surówek (kapusta, cebula, marchew, sałata, ogórki, pomidory itp.)
Pobierz teraz
Instrukcja nr 14 - Instrukcja technologiczna przyrządzania i wydawania dań gotowych (fasolka, flaki, zupy typu „Gorący Kubek”)
Pobierz teraz
Instrukcja nr 15 - Instrukcja technologiczna przyrządzania i wydawania napojów gorących (kawa, herbata, capucino, czekolada na gorąco)
Pobierz teraz
Instrukcja nr 16 - Instrukcja postępowania z naczyniami i sztućcami jednorazowego użytku
Pobierz teraz
Instrukcja nr 17 - Instrukcja przyjęcia towaru oraz sposób magazynowania
Pobierz teraz
Instrukcja nr 18 - Instrukcja przyjęcia urzędowej kontroli osób wizytujących małą gastronomię
Pobierz teraz
Instrukcja nr 2 - Instrukcja higienicznego korzystania z WC dla pracowników przyczepy gastronomicznej
Pobierz teraz
Instrukcja nr 3 - Instrukcja utrzymania porządku, czystości i higieny w otoczeniu przyczepy małej gastronomii
Pobierz teraz
Instrukcja nr 4 - Instrukcja mycia okapu nad stanowiskiem smażenia
Pobierz teraz
Instrukcja nr 5 - Instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji urządzeń chłodniczych i zamrażarki
Pobierz teraz
Instrukcja nr 6 - Instrukcja mycia i dezynfekcji rąk
Pobierz teraz
Instrukcja nr 7 - Instrukcja technologiczna smażenia frytek
Pobierz teraz
Instrukcja nr 8 - Instrukcja technologiczna smażenia karczku w patelni lub grillu
Pobierz teraz
Instrukcja nr 9 - Instrukcja technologiczna smażenia kiełbas cienkich
Pobierz teraz
Kodeks dobrych praktyk produkcyjnych (GMP) i dobrych praktyk higienicznych (GHP) - Przyczepa gastronomiczna
Pobierz teraz
Polecamy
Własny Biznes
„Europa jest skansenem świata jeżeli chodzi o rozwój technologii” – Jowita Michalska, CEO Digital University
Własny Biznes
„Rozwój nauki to proces, a nie jednorazowy akt” – Tomasz Rożek, założyciel Fundacji Nauka. To Lubię
Aktualności
Polski rynek startupów: wciąż nie widać ożywienia. Eksperci podsumowują 2024 rok