arekmozer
Użytkownik-
Zawartość
67 -
Ostatnio
Reputacja
0 NeutralO arekmozer
-
Ranga
Zaawansowany
Ostatnio na profilu byli
Blok z ostatnio odwiedzającymi jest wyłączony i nie jest wyświetlany innym użytkownikom.
-
Do mojej poprzedniej wypowiedzi dodam, że może warto zorganizować wydarzenie, które będzie kojarzyć się z daną branżą.
-
Olek94, dobrze mówisz :) Ja bym dodał jeszcze prowadzenie chociażby jednego profilu w mediach społecznościowych oraz np. bloga z poradami.
-
Pewnie, taki filmik możesz wyświetlać na targach, spotkaniach promocyjnych, telebimach oraz udostępniać w mediach społecznościowych. Jak się klientom będzie dobrze kojarzył, to będą korzystać z usług.
-
Z jakich patentów na reklamę korzystacie?
temat odpisał arekmozer na jagielonka w Reklama i Sprzedaż
My stawiamy na udział w targach i sponsoringu. W Internecie, to Twitter i Facebook i blog z poradami. -
Nie spotkałem się z tym wśród znajomych, ale taki film musi być profesjonalnie wykonany (obraz, dźwięk) i oryginalnie ujmować temat ;)
-
O, jak tu cicho ;) Ciekawe co się zmieniło w tej kwestii? Może warto zapraszać narzeczonych na próby, utworzyć fanpage na Facebooku.
-
Udział w targach, wystawach sprzętu, artykuły sponsorowane w prasie.
-
Tak, film promocyjny ma przyszłość.
-
Jak dla mnie taki film reklamowy musi być dobrze nakręcony, muszą być odpowiednie dobrane osoby oraz taki film musi łapać za serce.
-
Firmy kredytowe czekają tylko na okres świąteczny bo na kredytach i pożyczkach najbardziej zarabiają. Jest o wiele lepiej i bezpieczniej jest święta wyprawić skromniejsze.
-
Najlepiej jest przejść się do sklepu sportowego. Nie ma to jak profesjonalne doradztwo.
-
Z tego co wiem to obowiązkowe są szkolenia a nie kursy.
-
Taki film promocyjny umieszczony w internecie to najlepsza reklama dla zespołu.
-
W internecie znajdziesz kursów wszelkich masę, wystarczy poszukać.
-
Praca zdalna to też praca jak każda inna i bhp obowiązuje tak samo.