miranda99
Użytkownik-
Zawartość
45 -
Ostatnio
Reputacja
0 NeutralO miranda99
-
Ranga
Średniozaawansowany
Ostatnio na profilu byli
3882 wyświetleń profilu
-
A możesz pokazać swoje portfolio co zrobiłeś do tej pory :) ?
- 16 odpowiedzi
-
- strona www
- design
-
(i %d więcej)
Tagi:
-
Każda firma, która działa legalnie i jest wpisana do rejestru KNF musi badać zdolność kredytową klienta, a co za tym idzie sprawdzać go w bazie dłużników. Zgodnie z obowiązującym prawem firma pożyczkowa powinna pokazać klientowi (przed złożeniem wniosku) tak zwany formularz informacyjny. W jednym z punktów tego formularza wskazane jest które dokładnie bazy sprawdza firma.
-
Blog na wfirma ciekawy. Jak ktoś prowadzi własną firmę to sporo wiedzy jak sobie radzić.
-
Illy Expresso medium roast - najlepsza :D
-
Według mnie przy małym budżecie lepiej robić to samemu. Support AdWords działa bardzo sprawnie, więc w razie problemów szybko pomogą.
-
Większość osób korzysta z takich usług, bo e-commerce rozwija się w Polsce w zawrotnym tempie. Sama branża na 100% jest bardzo konkurencyjna. Mam kilku znajomych co jeżdżą to orka od rana do wieczora.
-
Ktoś jeszcze inwestuje w ten kanał promocji? Moim zdaniem zupełnie nieefektywny...
-
Fajnie było by też podstawić jakiś led i puścić prezentację.
-
pozycjonowanie w branży blogów modowych to dzisiaj dość trudny temat, lepiej zlecić agencji.
-
Ja od jakiegoś czasu cross fit dwa razy tygodniu. Super sprawa. Polecam każdemu.
-
Swojego czasu działałem trochę w programach partnerskich. Całkiem nieźle można zarobić na suplementach diety. Dziwili byście się ilu ludzi to kupuje ;)
-
Spot reklamowy zazwyczaj wiąże się ze sporym wydatkiem. Dobra agencja za całość, czyli big idea, nagranie, postprodukcje trzydziestko-sekundowego spotu potrafi wycenić na 50 - 100 k PLN.
-
Można też zastanowić się nad obydwoma źródłami dochodu. Z jednej strony praca na etacie, a z drugiej strony działalność gospodarcza. Niewątpliwym plusem takiego rozwiązania jest niska składka ZUS, gdyż płacimy wtedy ubezpieczenie zdrowotne. Pytanie tylko czy umowa o pracę nie zawiera klauzuli, że własna DG jest zabroniona. Nawet jeżeli tak jest to i tak można znaleźć rozwiązanie. Istnieję tak zwane inkubatory przedsiębiorczości, które wystawiają faktury za nasze działania, a my jako przedsiębiorcy oficjalnie nigdzie nie widniejemy. Powodzenia!
-
Przede wszystkim warto korzystać z usług trenera personalnego. Wiadomo nie jest to tanie, ale znam osoby, które np. zaczynały ćwiczyć na siłowni na własną rękę, nie mając podstawowej wiedzy o technice wykonywania ćwiczeń. Później mnożyły się tylko kontuzje a to potęgowało zniechęcenie do ćwiczenia.
-
Kiedyś rozmawiałem z dawnym kumplem i mówił, że zajmuje się sprowadzaniem używanych maszyn rolniczych ze skandynawii. Ponoć robi na tym niezłą kasę. Warto eksplorować tamte tereny.