irena29
Użytkownik-
Zawartość
214 -
Ostatnio
Reputacja
0 NeutralO irena29
-
Ranga
Ekspert
Ostatnio na profilu byli
Blok z ostatnio odwiedzającymi jest wyłączony i nie jest wyświetlany innym użytkownikom.
-
Moim zdaniem trzeba przede wszystkim zrobić dobre wrażenie...oferta musi być atrakcyjna a w biurze musi być czysto. Jakbyście szukali kogoś do takich firmowych porządków, to możecie sprawdzić tę ofertę - sprzątanie warszawa. Korzystacie z takich usług?
-
Zwróciliście w ogóle uwagę na takie firmowe opakowania? Chyba warto w coś takiego zainwestować, żeby poprawić swój wizerunek biznesowy. Możecie ich poszukać na tej stronie - http://starkband.pl/produkty/.
-
Import towarów z Chin -Akcesoria telefoniczne
temat odpisał irena29 na ipremiumstore w Pomysł na biznes
Dobra a przy takim imporcie chyba trzeba zadbać też o zabezpieczenie wszystkiego w transporcie prawda? Przydaje się do tego ta taśma pakowa? Używacie jej? -
Archiwizacja swoją drogą, ale jak trzeba by to wszystko przenieść do nowej siedziby firmy? Faktycznie najlepiej sprawdzi się wynajęcie takiej firmy jak tu - przeprowadzki firm kraków?
-
Jakie jest Wasze zdanie? Taki salon kosmetyczny ma szansę się utrzymać na rynku? Spójrz tutaj podobno można zamówić dobrej jakości sprzęt także z nim będzie już można wykonywać różne zabiegi.
-
Ja się na przykłąd zastanawiam czy nie zainwestować w taki sprzęt do haftowania i pikowania, który programuje się komputerowo właśnie. W produkcji tekstyliów na dużą skalę to chyba przydaje się taka pikowarka?
-
Na takiej konferencji chyba można od razu uhonorować najlepszych pracowników prawda? Może dobrze byłoby zamówić takie dyplomy grawerowane?
-
Dobra ale chyba w takim magazynie trzeba jakoś zabezpieczyć miejsce załadunku i rozładunku towaru prawda? Mogłyby się do tego nadać naprowadzacze czy odbojnice? Spójrz tu chyba można takie zamówić w różnych rozmiarach.
-
To takich nowych pracowników warto też posyłać na szkolenia językowe? Nie wiem czy słyszeliście o tej szkole - http://www.3lions.pl/rodzaje-kursow/business-english? Może faktycznie to da jakieś efekty...
-
To na początku chyba musiałeś zainwestować w proces produkcyjny prawda? Faktycznie na linii przydaje się wdrożyć to oprogramowanie CAD? Potem produkcja powinna iść pełną parą:)
-
A od razu możecie polecić jakieś szkolenie coś jak angielski w biznesie? Nie wiem czy polecacie np. takie metody nauczania - http://leader-mikolow.pl/metody-nauczania.html?
-
Faktycznie logo i hasło reklamowe to priorytety. A myśleliście też o takiej bardziej widocznej reklamie jak tutaj - litery reklamowe kraków? Przyciągają uwagę?
-
A macie jakieś namiary na sprawdzonego prawnika od prawa pracy? Nie wiem czy odwiedzaliście kiedyś te - kancelarie prawne? Chciałabym się właśnie skonsultować z kimś w sprawie mojego urlopu...
-
Jak otworzyć własny biznes, jeśli przyjechało się do tego kraju z Ukrainy? Nie trzeba zacząć najpierw od jakiegoś kursu językowego coś jak tu mają - курсы польского языка? Chyba łatwiej będzie zrozumieć te wszystkie formalności i klientów...
-
Osobiście jestem za tym, żeby wysyłać pracowników na szkolenia. Od razu zwiększa się motywacja do pracy i efektywność. Słyszeliście może o takim kursie językowym jak tu - sita angielski? Może to byłoby jakieś rozwiązanie?