kuretk
Użytkownik-
Zawartość
74 -
Ostatnio
Reputacja
0 NeutralO kuretk
-
Ranga
Zaawansowany
-
Inwemer: Inwemer Warszawa 03-310 Warszawa ul. św. Jacka Odrowąża 15 tel.: +48 22 718 33 11 Terminowość i fachowość to jest to co cechuje firmę. Nie jest drogo, aczkolwiek jeśłi chodzi o wycenę polecam skontaktowanie się z nimi indywidualnie (cena jest podawana dla danej usługi). Bardzo rzetelnie wykonywane obowiązki. Oczwiście wystawiają faktury.
-
Cześć. Szukam obecnie namiarów na dobrą firmę sprztającą z Radomia do firmy Kogo polecicie?
-
W firmie korzystamy z takich usług. Mianowicie z usług firmy Inwemer: Inwemer Łódź 90-562 Łódź ul. Łąkowa 3/5K tel.: +48 42 637 40 52 Raczej problematyczne byłoby sprzątanie biura samodzielnie, firma jest zdecydowanie wygodniejsze. Firma solidna, niedroga. Biuro sprzątane regularnie i na połysk.
-
Meble do biura możesz zamówić pewnie w studiach mebli na wymiar W tych miejscach pewnie bedą mogli Ci również zaoferować meble metalowe, ale to jedynie pośrednicy tak wiec zapłacisz o wiele wiecej niż sytuacji jesli znalazłbyś takie meble samodzielnie Ze swojej strony polecam kontakt z firmą Ferpol Ferpol Odzież robocza - BHP ul. M.C Skłodowskiej 98 96-100 Skierniewice tel: 46 832 80 20 w ofercie mają duży wybór różnego rodzaju mebli ( w tym szafy na akta) meble mają wszelkie atesty jakości wykonania
-
Pytanie jakiej wielkości ma być ta hala magazynowa. Jak również w jakiej technologii chcesz budowac. Polecam technologię stalową, stawia się tak obecnie wiekszośc hal magazynowych. Jest to na pewno szybsze jak rownież tańsze. Daje kontakt do firmy, która stawia takie hale: MCM PROJECT Sp. z o.o. ul. Obywatelska 103 94-104 Łódź tel: 42 637 20 34 Optymalnie będzie tutaj wysłać do nich zapytanie o taką wycenę. Powinni Ci napisać jaki będzie mniej więcej koszt budowy hali. Jak rownież jakie maja terminy na budowę.
-
Miałem wiele par butów ale dopiero przy tych kiedy ściągam po pracy nie mówię...nareszcie. Są drogie ale to w końcu w pracy spędzamy najwięcej czasu i tam musimy czuć się dobrze.Nie wspominając już o rewelacyjnym systemie zapinania. Daję namiary na hurtownię, w której zamawiałem obuwie:Ferpol Odzież robocza - BHPul. M.C Skłodowskiej 9896-100 Skierniewicetel: 46 832 80 20Na miejscu powinni Ci doradzić odpowiednie buty dla stanowiska pracy.
-
W jakiej technologii zamierzasz wybudować halę? Jest kilka opcji. Jedną z nich jest opcja wybudowania murowanej hali ale nie polecam ponieważ jest to stosunkowo drogie, O wiele lepiej będzie moim zdaniem postawić na halę stalową. Jest to szybsze, tańsze a hala jest tak samo wygodna. Jedna z większych firm w Polsce specjalizujących się w projektowaniu oraz realizacji hal stalowych jest firma MCM MCM PROJECT Sp. z o.o. ul. Obywatelska 103 94-104 Łódź tel: 42 637 20 34 - na stronie znajdziesz kontakt. Jakiś czas temu wykonywali pewne zlecenie przebudowy jednej z hali i jesteśmy bardzo zadowoleni z ich usług tak więc polecam.
-
Na pewno dużo tańsze będzie postawienie hali stalowej. Jest również szybsze bo jednak hala murowana wymaga większego wysiłku jak i większej ilości pozwoleń formalnych. Ze swojej strony mogę polecić kontakt z tą firmą: MCM PROJECT Sp. z o.o. ul. Obywatelska 103 94-104 Łódź tel: 42 637 20 34 Jest to jeden z większych wykonawców, aktualnie działają na terenie całej Polski . Powinni ogarnąć wszystko od samego początku do końca. Czyli od przygotowania terenu po załatwienia formalne, projekt a kończąć na realizacji. Koszt jest oczywiście ustalany indywidualnie bo zależy od konkretnego projektu.
-
Witam.Chciałbym zamówić dla pracowników w mojej firmie porządne ubrania robocze. Doradzicie gdzie powinienem sie zgłosić?
-
Jaka firma wykona szybko projekt budowy hali magazynowej
temat odpisał kuretk na Klara w Ogólnie o biznesie
Polecam skontaktowanie się z firmą MCM. Sa w stanie nie tylko wykonać projekt hali ale również zająć się jej realizacją. Jak zagłębisz się w temat, poczytasz trochę w internecie, to zauważysz, że rzeczywiście wielu inwestorów decyduje się właśnie na hale stalowe. Co w sumie mnie nie dziwi bo budowa hali stalowej to możliwość rozbudowy w przyszłości niższe koszta szybkość stawiania hali. MCM na swojej stroni mają istną kopalnię wiedzy na ten temat - możesz zasięgnąć informacji. Jeśli chcesz poznać szczegóły, takie jak koszty lub czas budowy, najlepiej bedzie skontaktować się z ich biurem: MCM PROJECT Sp. z o.o. ul. Obywatelska 103 94-104 Łódź tel: 42 637 20 34 -
Chciałabym skonsultować pewien problem ( dotyczący ciała ale i twarzy). Doradzicie jakiś dobry gabinet medycyny estetycznej w Krakowie?
-
Szukam namiarów na dobrego stomatologa w Krakowie. Kogo sprawdzonego polecicie?
-
Polecam skontaktowanie się z drukarnią Fingerprint: https://www.fingerprint.pl/ Najlepsza drukarnia w jakiej do tej pory drukowałem. Bardzo dobre ceny. Świetna jakość, dużo formatów i gramatur. Przy zamówieniach nie muszę z nikim dyskutować, przypominać się etc, wszystko realizowane dokladnie na czas. Poza tym przerabiałem reklamację oraz jeszcze nie spotkałem się z tak sprawną oraz wygodną obsługą reklamacyjną.
-
Gdzie kupowaliscie swoje?