tomekmarzec
Użytkownik-
Zawartość
136 -
Ostatnio
Reputacja
0 NeutralO tomekmarzec
-
Ranga
Ekspert
Ostatnio na profilu byli
1960 wyświetleń profilu
-
Spokojnie do drukowania można wykorzystać nie tonery oryginalne, ale tonery z Asarto. To są zamienniki, ale bardzo dobrej jakości, wydajne, w pełni kompatybilne, wiec nie musimy się o to w ogóle obawiać
-
Zdcydowanie jak chodzi o Wrocław to Diagnostic Car. Pewny auto serwis, który wykorzystuje odpowiednie części, do tego też ma odpowiednie zaplecze techniczne. to bardzo ważna kwestia, bo naprawy są kompleksowe, a też jest bardzo dobra diagnostyka.
-
U mnie Samsung. Dodatkowo tonery zamienniki z Asarto. Więc po prostu mam komplet (bardzo dobry i wydajny), więc spokojnie można pracować i nie obawiać się, że coś nie będzie działać jak należy. Według mnie bardzo praktyczne zamienniki
-
Racja, włąśnie różnego rodzaju części zamienne do linii produkcyjnych, maszyn czy urządzeń może wykonać profesjonalna narzędziownia. Z własnego doświadczenia mogę tu wymienić Spinel z Sosnowca. Firma z doświadczeniem, sporym portfolioa, normalnymi cenami
-
Kupuję w Print-Me regularnie. Są 2-3 sklepy w PL co mają dobry asortyment. Print-Me ma najlepsze doradztwo moim zdaniem, a to też się liczy
-
Warto też pamiętać o podjęciu współpracy z dobrym biurem księgowym. Ja od samego początku korzystam z usług biura ABACUS u Pani Jadwigi Adamus i moim zdaniem to najlepsze biuro z jakim miałem możliwość współpracować. Biuro znajduję się w Warszawie na ulicy Lanciego 8 / 29.
-
Sklep z olejami i częściami do maszyn rolniczych
temat odpisał tomekmarzec na lukasz 92 w Pomysł na biznes
Jeśli chodzi o zawiesia, liny i tym podobny sprzęt to moim zdaniem polska firma Polsling jest tu odpowiednim rozwiązaniem. Różnorodność produktów, dobre ceny, też przede wszystkim nowoczesne i łatwe do zastosowania rozwiązania. Zdecydowanie warto o tym mówić. Kontakt z nimi jest jak najbardziej wskazany. -
Teść mojej siostry prowadzi właśnie zakład pogrzebowy i oni współpracują z tą firmą DRZEWIARZ już od bardzo dawna i powiem wam, że mają naprawdę piękne trumny można powiedzieć, że są niepowtarzalne.
-
Doskonale wiem, że macie rację pisząc, że oryginalne tonery do drukarek są po prostu drogie, a ich jakość czętsto pozostawia wiele do życzenia, stąd popularność zamienników. Ja u siebie używam Asarto. Kompatybilne z drukarką, wydajne, proste w montażu, z deklarowaną wydajnościa
-
również mogę polecić wyzej wspomnianą firmę Klimamika. Mają bardzo fajnych specjalistów, więc wykonanie klimatyzacji po prostu nie jest jakimś wielkim problemem, a cała instalacja po prostu działa jak należy. W domu latem chłodniej, zimą cieplej
-
Znam dokładnie zakład poligraficzny DRUK w Łodzi i moim zdaniem to najlepsza drukarnie na tym terenie. W tej drukarni zamawiam najczęściej opakowania do moich kosmetyków naturalnych.
-
Ja polecam skup złomu Pana Tadeusza Gałązki w Olsztynie, który znajduję się na Stalowej 3. Firma oferuję skup złomu stalowego, żeliwa i metali niezależnych. Firma współpracuję z wieloma firmami zajmującymi się recyklingiem i oferuję bardzo przystępne ceny.
-
Ja korzystam z usług firmy MAKOT https://www.makot.pl/ z siedzibą w Wieliczce, która zajmuję sie produkcją automatyki stosowanej głównie w przemyślę przetwórczym mleka jak i przetwórstwie warzyw i owoców. Firma oferuję sprzedaż sterowników , regulatorów temperatury czy klawiatury membranowe. Firma oferuję gwarancję na swoje urządzenia i atrakcyjne ceny.
-
Ja ze swojej strony polecam skontaktować się z firmą ERKA, która oferuję sprzedaż wysokiej jakości plandek samochodowych i budowlanych. Firma Erka oferuję również sprzedaż nadruki na plandekach i banerach reklamowych w bardzo dobrych cenach.
-
Mój znajomy od niedawna ma swój własny warsztat samochodowy i z powiem wam, ze bardzo dobrze mu to idzie. Z tego co wiem swój warsztat w całości wyposażył w hurtowni Motohurtownia z Kłobucka.