yona
Użytkownik-
Zawartość
206 -
Ostatnio
-
Zgadzam się, na pewno pomogą ale moja firma zawsze korzysta tylko z serwisu martech-hs.pl mobilnego bo są profesjonalni i szybko naprawiają wszelkie usterki nawet jeśli wymaga to zakupu części poza godzinami pracy sklepów
-
Nie wiem czy każdy serwis jest w stanie naprawić hydraulikę siłową, my korzystaliśmy z serwisu mobilnego działającego 24h na dobę martech-hs.pl i jesteśmy zadowoleni, przyjeżdżają naprawiać awarię w pełni wyposażonym mobilnym warsztatem i są w stanie dostarczyć potrzebne części nawet poza godzinami pracy sklepów
-
Znam tą przychodnię i bardzo sobie ją chwalę ale na szczegółową diagnostykę endometriozy musiałam iśc do szpitala medicover bo tam można zrobić sonovaginografię i są specjaliści id endometriozy na których pomoc mogę liczyć
-
ja też o tym nie słyszałam ale wiem na pewno że zanim się o tym myśleć trzeba pomyśleć o zabezpieczeniu, ja akurat mam ten problem z głowy bo od kilku lat stosuję tabletki vines, ale wiem że różnie z tym bywa, myślę że sama gumka może się okazać niewystarczająca
-
Poza meblami bardzo się jeszcze przydają urządzenia takie jak niszczarka, nam dostarczyła je firma Avarus wraz z sejfem i szafami metalowymi do przechowywania dokumentów
-
Moi znajomi zainwestowali w mieszkanie na osiedlu apartamenty ostródzka, mam nadzieję że są zadowoleni, osiedle jeszcze się buduje ale już im go zazdroszczę, bo jest położone w bardzo ładnej okolicy
-
Racja! A co z chorobami wenerycznymi? Przynajmniej kobiety powinny papilocare stosować zapobiegawczo żeby nie zakazić się hpv a jeśli już to nastąpiło to na pewno też żel pomoże w leczeniu
-
Nie wiem o jakie konkretnie centrum chodzi, ja zwykle chodzę do konkretnych lekarzy i nie koniecznie są w jednym centrum a badania robię w przychodni normalnie , na nfz. Byłam niedawno też w szpitalu medicover bo potrzebowałam sonovaginografii, tam mają najlepszą diagnostykę i specjalistów od endometriozy
-
Z tego co wiem to Atal wiele osiedli tam buduje i jest znany z fajnych osiedli które buduje w całej Polsce więc może poszukaj ich osiedli we Wrocławiu
-
To prawda, ja też wolałbym mieszkać w jakimś dobrze skomunikowanym miejscu. Najlepiej w spokojnej dzielnicy, na Pradze Południe jest osiedle Nowa Grochowska, tam byłoby fajnie zamieszkać
-
Jeśli o mnie chodzi to zaplanowałam kupić mieszkanie na Jasieniu, wolę spokojniejsze okolice i niższe ceny. Na przykład osiedle Gdańskie Tarasy mi przypadło do gustu, do przystanku miałabym blisko, do obwodnicy też dwa kroki jakbym chciała do pracy dojeżdżać samochodem.
-
My na przykład jeździmy macanem z salonu Porsche Centrum Sopot Auto LELLEK Group , a to dlatego że szukaliśmy odpowiedniego samochodu na firmę i tam dali nam najkorzystniejszą ofertę
-
Ja też na Mokotowie mam lekarza, ale chodze do niego tylko po recepty na tabletki antykoncepcyjne vines, jak na razie badania mam wzorcowe i lekarz twierdzi że wystarczy się przebadać raz na rok czy 2 lata
-
Miałam robione modelowanie z nawilżaniem ust w klinice Artederm w Józefowie i powiem że efekt jest doskonały, na pewno tam wrócę jak będę czuła potrzebę żeby coś poprawić, ceny są przystępna a atmosfera i podejście do pacjentów też super
-
Moja dr zawsze powtarza że profilaktyka jest najważniejsza, sama się badam często, przynajmniej raz w roku, rodziców też namawiam zawsze, teraz nawet pobrałam im kupony rabatowe na stronie droga do zdrowia, można je pobierać do końca maja