kasha72
Użytkownik-
Zawartość
198 -
Ostatnio
Reputacja
0 NeutralO kasha72
-
Ranga
Ekspert
-
Na targach faktycznie można pozyskać wielu Klientów :) Ale na takie targi też się trzeba dobrze przygotować - wiadomo, stoisko, gadżety, ale też sporo materiałów promocyjnych, takich jak np. ulotki,katalogi produktowe itp. Takie materiały muszą oczywiście dobrze się prezentować :) My zamawiamy zawsze ze sprawdzonej drukarni (Labcreation), bo zależy nam na dobrym wizerunku, dlatego takie materiały dopracowujemy na tip top :)
-
Zdecydowanie tak. Jednak forma reklamy, jaką są wizytówki, ulotki, katalogi produktowe - to jednak pewnego rodzaju podstawa. My sporo takich materiałów reklamowych wykorzystujemy na co dzień. Wydruki zamawiamy z drukarni http://drukowanieulotek.pl, którą mamy już od lat sprawdzoną, bo zależy nam na wysokiej jakości. Jak Cię widzą - tak Cię piszą. :)
-
Budowa domu jednorodzinnego to jak widać duże wyzwanie, na które się składa mnóstwo mniejszych i większych decyzji. Niestety laikowi trudno się w tym wszystkim odnaleźć, ale jak się ma sprawdzoną ekipę budowlaną, to wszystko idzie łatwiej :) Grunt to wybór dobrej ekipy, która pomoże w budowie, a nie będzie przysłowiową kulą u nogi :)
-
Moim zdaniem nawet budownictwo energooszczędne jest trochę zbyt rzadkie. Choć budowa domów energooszczędnych Warszawa jest chyba coraz częstsza, to w innych miastach, a zwłaszcza mniejszych miasteczkach, wciąż się buduje byle jak najtaniej. Na szczęście świadomość w tym zakresie rośnie, a firmy, które się w takim budownictwie specjalizują, np. Espiro Property, mają coraz bardziej przystępne ceny :)
-
Sprzęt na konferencje to bardzo ważny aspekt każdego wydarzenia tego typu. W grę czasem wchodzą rozbudowane systemy - projektory, ekrany, kamery, nagłośnienie itp. Warto mieć w tym temacie sprawdzonego kontrahenta :)
- 46 odpowiedzi
-
- eventy
- organizacja
- (i %d więcej)
-
Buty na wesele powinny być przede wszystkim wygodne :) Ja mam takie jedne buty Clarks, które są moimi dyżurnymi butami weselnymi, zawsze bawię się w nich do samego rana :)
-
A zakładacie do pracy sneakersy, np. buty nike? Czy dresscode Wam to uniemożliwia i nie macie takiej możliwości?
-
Polecam sprawdzić stronę http://www.klinikasfera.pl/ - dr Migała z tej kliniki jest bez dwóch zdań godny rekomendacji. Ma wiele lat doświadczenia i świetne, mądre podejście do pacjentek. Spektrum zabiegów jest naprawdę olbrzymie, wszystko zależy od potrzeb danej pacjentki czy pacjenta :)
-
Budowa domu jednorodzinnego potrafi oczywiście sporo "pociągnąć", ale grunt, aby było to wymierne. Czasem się przepłaca z niewiedzy. Nam w wielu wyborach pomogła ekipa Espiro Property, czyli firma budowlana, która dom budowała. Swoją wiedzą i doświadczeniem wsparli nas nie jeden raz :) Myślę, że sporo kasy w ten sposób zaoszczędziliśmy.
-
Hmm, no nie wiem, nie wiem. U mnie na balkonie myślę, że sprawdzą się duże donice Kama Flower, mają ponad 120 cm wysokości, do tego drzewko, więc coś to na pewno da :) Ale wiadomo, że aby się całkiem wysłonić, to trzeba by więcej zaangażować środków :)
-
A czy wybierając pracę bierzecie może pod uwagę różne profity? Np. takie jak świadczenia rodzinne w Niemczech np. Kindergeld ?
-
Sporo różnych ogłoszeń o pracy za granicą znajdziecie na stronie http://www.punktpracy.pl/niemcy-oferty-pracy, np. z Niemiec ale też z Holandii są publikowane.
-
Jeśli chodzi o sklepy online z ubraniami, to ostatnio odkryłam bardzo fajny z odzieżą ze skóry - http://luman.pl/. Polecam, bo mają super wybór kurtek skórzanych i nie tylko, a jakość jest naprawdę top of the top :)
-
Bardzo lubię tę markę i też kupuję, zamawiam sobie z internetu najczęściej. Wiadomo, że marka nie gwarantuje super jakości, ale są przypadki, jak Clarks, gdzie faktycznie można być pewnym, że buty będą naprawdę dobrze służyć.
-
Wiecie co, warto pamiętać, że praca jest ciężka, ale jak ktoś zna język, to może zarobić pieniądze, które w Polsce często są nieosiągalne niestety. No i są różne świadczenia rodzinne w Niemczech np. Kindergeld.