Uszatka
Użytkownik-
Zawartość
335 -
Ostatnio
Reputacja
0 NeutralO Uszatka
-
Ranga
Ekspert
Ostatnio na profilu byli
Blok z ostatnio odwiedzającymi jest wyłączony i nie jest wyświetlany innym użytkownikom.
-
ja nie ćwiczę bo nie mam na to czasu, niestety
-
na pewno w każdym sklepie zoologicznym doradzą Ci wybór właściwej karmy.
-
wszystko zależy od organizmu, nie ma jednoznacznej odpowiedzi.
-
ja w ten weekend zabieram się za malowanie płytek w łazience, nie mogę się już doczekać efektu.
-
współczuję rozwodu, sama mam za sobą jeden i wiem jakie to przykre doświadczenie.
-
Ja bym proponowała szersze rozeznanie w temacie i rozważenie różnych opcji. Przede wszystkim musicie wiedzieć jakich znaków potrzebujecie i czy wystarczy tylko postawić odpowiednie oznaczenie, czy raczej konieczna będzie zmiana organizacji ruchu. Takimi rzeczami zajmują się firmy które się na tym znają i zrobią wszystko kompleksowo. Dlatego przeczytaj najpierw artykuł na http://maxmag.pl/projektowanie-i-organizac...chu-co-to-jest/, oceń Waszą sytuację i wybierz rozsądne rozwiązanie.
-
ja chcę pomalować płytki w kuchni i kupić naklejki z motywami kuchennymi. Co sądzicie o takim pomyśle?
-
ja na imprezach u znajomych to wolę napić się piwa albo wina. Unikam ciężkich alkoholi.
-
ja raczej kosmetyki kupuję stacjonarnie bo wolę je sprawdzić np. jak pachną, jaką mają konsystencję itp.
-
mnie raczej nie, wolę poczytać książkę albo obejrzeć ciekawy film.
-
ja swój 1% oddałam na fundację dla chorych dzieci.
-
Jak sprawdzają się papierowe zabawki dla dzieciaków?
temat odpisał Uszatka na jagielonka w Misz Masz
Mnie się wydaje, że takie kreatywne zestawy dzięki którym dziecko może tworzyć z papieru wiele ciekawych postaci, jest fajnym rozwiązaniem bo kształtuje to dziecięcą wyobraźnię. Jasne, można kupić pluszaka albo klocki ale myślę, że dziecko więcej frajdy wyniesie z takiego zajęcia. Zawsze też będzie mogło się pochwalić co ciekawego stworzyło. Sklep Mamissima ma w tym zakresie różnorodną i bogatą ofertę, gdzie można znaleźć coś co dziecku się spodoba. Oto jeden z wielu przykładów: -
nie słyszałam o takiej firmie? Jest ona dobra?
-
ja ostatnio nie mam żadnej, może to efekt przemęczenia..
-
ja bym spróbowała jeszcze terapii małżeńskiej, może nie wszystko jeszcze stracone?