RobertF
Użytkownik-
Zawartość
53 -
Ostatnio
Reputacja
0 NeutralO RobertF
-
Ranga
Średniozaawansowany
-
No Toyota ma to do siebie, że jest prawie całkowicie bezawaryjna. Osobiście mogę polecić Toyota Bank, mają teraz wyprzedaż rocznika 2018, więc ceny są jeszcze korzystniejsze niż zwykle.
-
Ja mam Huawei P20 lite (kupiony w Play) i też jest bardzo fajny. Zależy do czego się wykorzstuje, ale jeśli nie trzeba robić nie wiadomo jak poważnych operacji na nim, to lite się nada w 100%.
-
A u nas króluje Apple. Teraz kupiliśmy z Play iPhone Xs i jesteśmy mega zadowoleni. Naprawdę świetny smartfon - wart swojej ceny, zdecydowanie. Tak dobrego dawno nie mieliśmy :-)
-
GPS Monitorng jest kluczowy w biznesie transportowym, bo pozwala nie tylko zadbać o auta, ale też optymalizować koszty i zwiększać przychody i bezpieczeństwo pracowników. Osobiście uważam, że jedną z najlepszych ofert ma Konslanet, który oferuje naprawdę nowoczesne rozwiązania.
-
Warto, bo jednak im bardziej człowiek zabezpieczony tym lepiej. Osobiście polecam Konsalnet, bo nawet w razie kradzieży zadziała ich odzyskiwanie samochodu - profeska w pełnej krasie.
-
Do pracy to weź sobie Samsung Galaxy S9, bardzo dobry telefon, w Playu możesz go mieć już nawet za 100 zł na start, więc to są naprawdę śmiesznie małe pieniądze, za telefon takiej klasy to w 100% warto. Ja mam i nie żałuję ani złotówki.
-
Ja dziś zaszalałem i wziąłem burgery dostawa zamówiona przez pizza portal, rodzinka szczęśliwa, brzuszki pełne, nie ma to jak dobra wołowinka :-)
-
Ale można pytać się o propozycje leasingu nie pod kątem samego samochodu ale miejsca skąd można wziąć. Ja na przykład mogę polecić Toyota Bank, można wziąć w leasing nawet używane toyoty - są zauważalnie tańsze i ciągle bardzo dobrym stanie.
-
Zgodzę się z tym, że należy unikać małych, nieznanych firm. Ja ze swojego doświadczenia leasingi samochodowe mogę polecić w Toyota Banku - korzystałem ja, szwagier i jego znajomy i wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni z warunków, bo naprawdę dobry leasing potrafi być bardzo nieobciążający.
-
Toyota to naprawdę dobre auta, nie są awaryjne, nie tracą na wartości, prowadzą się swietnie, mają dobre wyposażenie... czego chcieć więcej? Teraz jeszcze są super oferty na leasingi samochodów w Toyota Banku, można za naprawdę niewielkie (relatywnie) pieniądze dostać bardzo dobry samochód. Polecam jeśli ktoś poszukuje jakiegoś auta.
-
Cześć! Szukam pomocy w wyborze głośników Bluetooth. Zdecydowałem się na firmę Ultimate Ears (przekonali mnie po tym jak czytałem mnóstwo recenzji), ale nie wiem który model wybrać. Czytam jakie są różnice i rzeczywiście - im droższy tym lepszy dźwięk, dłuższa praca na baterii itp. Ale chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś z Was miał do czynienia z więcej niż jednym modelem UE i jest w stanie mi powiedzieć który z nich wypada najlepiej w stosunku cena/jakość? Tu jest lista tych, które mnie interesują -https://mediamarkt.pl/rtv-i-telewizory/drobny-sprzet-audio-i-video/glosniki-przenosne.ultimate-ears
-
Ważne jest patrzeć na to co się je, wybierać mądrze i zdrowo. Ja często zamawiam zdrowe jedzenie przez internet, trzymam i wagę i sylwetkę. Do tego oczywiście trochę ćwiczeń i można naprawdę zdrowo wyglądać.
-
Dla mnie kuchnia to chyba najważniejsze pomieszczenie w domu, więc musi być wypieszczona i dopieszczona. Teraz np kupiłem sobie zamrażarkę do zabudowy Liebherr, jeśli ktoś lubi osobne zamrażarki to świetny wybór, bo mają bardzo pojemne i energooszczędne sprzęty, świetnie sprawdzają się w każdym domu.
-
To jest złożony temat, ale z pewnością do ogarnięcia. Polecam poznać tematykę gwarancji bankowych, bo są często uznawane jako najlepsze poręczenie wypłacalności/wiarygodności firmy. To może pomóc przy wielu transakcjach, szczególnie na początku. Sam kiedyś skorzystałem z takiej gwarancji udzielonej przez Raiffeisen Polbank i inwestycja zwróciła się kilkukrotnie.
-
Najlepiej jakiś SUV albo Kombi. Ja niedawno kupiłem Skodę Kodiaq, fajny, przestronny samochód. Polisę OC i AC wykupiłem w PZU a sama Skoda jeździ bardzo fajnie. Dla 4 osobowej rodziny jest idealna.