Hiacynta
Użytkownik-
Zawartość
9 -
Ostatnio
Reputacja
0 NeutralO Hiacynta
-
Ranga
Początkujący
-
my budowaliśmy. Mój maz stwierdził ze nie chce gotowego bo to nie bedzie nasz...ze chce miec w tym udział , w planowaniu tez, wiec inaczej sie nie dało, trwało, przysporzyło trosk, stresó, zmartwien...ehh..ale juz po, na szczescie bo nie dałabym rady dłużej w tych stresach i braku odpoczynku. mozemy polecić firmę http://betonnadom.pl/lokalizacje/beton-lodz której materiały i informacje na stronie były bezcenne. Kalkulator do wyliczen ile potzrebujemy betonu, kilka miast w których mozna odebrac, zamówic, info jaki rodzaj do czego, nowe rozwiazania, super sprawa:)
-
ale tak na serio, to uważam ze reklama jest bardzo ważna, nie mozna jej bagatelizować chcąc zaistnieć na rynku, zyskac klientów...i warto reklamować sie zarówno w sieci jak i poza nią, to na pewno...oba źródła są tak samo wazne. A jak? moze jakiś druk solwentowy z oferty apla.eu...?może być sporych rozmiarów iw zależnosci od tego co chemy reklamować pomyślałabym o ciekawym sposobie...skojarzeniowym/zabawnym...czy ciekawym po porstu...ale w duzym formacie...no i internet:)
-
Na pewno nędzie po prostu lepiej zapamiętana, ja np. przez dłuższy czas nie pamiętałam czego to była reklama, ale bardzo ją lubiłam...pamiętacie...miliony kauczukowych, kolorowych piłeczek skaczących po wąskiej uliczce, pewnie w san Francisco...? i ta muzyka Jose Gonzalesa w tle...uwielbiałam ją, ale nie wiedziałam przez spory czas, czego to reklama...więc niby fajnie, ale nie była w związku z produktem jak dla mnie, wiec nie zapamiętałam, choć teraz już wiem i pamietam kto reklamował sie w ten sposób...:)
-
absolutnie, czy ktoś słyszał o chłopaku który przez dłuzszy czas szukał pracy i nie mógł nic znaleźć...postanowił wynajac billboard i wrzuciłą na niego swoje cv ze zdjeciem...od razu zatrudniła go jakaś firma marketingowa, docenili kreatywnosć chłopaka...tak wiec reklama im barzdiej zaskakujaca, kontrowersyjna tym bardziej do ludzi trafi
-
warto zawsze wypróbować więc odradzałabym kupowanie niewypróbowanych kosmetyków z sieci...warto najpierw gdzies o probkę poprosic czy od kogoś na próbę, ale kupowanie w ciemno to nienajlepszy pomysł
-
kaszuby to mój ukochany region Polski, jets tam ślicznie, swojsko, i cisza i spokój, ja uwielbiam tam jeździć :)
-
niestety nie moje rejony...
-
to zalezy co otwieray, czy pizzerie czy elegancką restaurację, co bedziemy serwowac, jakie dania, w jakim to klimacie...każdy szczegół ma znaczenie...czy np.kuchnia śródziemnomorska..wtedy i kolory i wystrój i menu musza ze soba współgrać...
-
niezupełnie, nie zgodzę się...facebook sam w sobie jest niejako reklama. Wszyscy go widzą, jest wszędzie...a jeśli ktoś otwiera działalnosc stacjonarną, to jeśli nie zainwestuje w reklamę, nikt o nim i jego działalności wiedzieć nie będzie. Dlatego beż wątpienia bardzo ważna jest inwestycja w reklamę...w zależnosci od rodzaju działalnosci...mogą to być ramki, kasetony, druk wielkoformatowy czy billboardy czy też spot reklamowy...ważne co bedziemy robić, i adekwatnie wybrać reklame musimy. Na apla.eu maja bogatą ofertę. Można poczytać i wybrać z dostepnych rodzajów...ale to bardzo ważna kwestia, warta rozważenia.