MartinaLisz
Użytkownik-
Zawartość
17 -
Ostatnio
Reputacja
0 NeutralO MartinaLisz
-
Ranga
Początkujący
-
Stworzenie marki odzieżowej inspirowanej kotami
temat odpisał MartinaLisz na Rikona w Pomysł na biznes
A masz jakikolwiek pomysł na wygląd produktów? Czy to mają być ubrania z nadrukiem kotów czy z jednym kotem np. jako naszywka? To będą zdjęcia kotów czy tylko graficzne ich mordki? Coś więcej masz już wymyślone? ;-) -
Ciekawy wątek, ktoś podrzuci cos jeszcze?
-
Na pewno w Top Design Chwaszczyno mają takie instrukcje, to będzie na www.znaki-tdc.com. Sprawdź sobie.
-
O czujnikach za wiele nie wiem, bo w wynajmowanym przeze mnie pomieszczeniu już one były, ale z jeśli szukasz innego sprzętu z tej kategorii, takiego jak znaki przeciwpożarowe i ewakuacyjne to sprawdź tę stronę - znaki-tdc.com. Sama korzystałam z ich usług i zamówienie było zrealizowane szybko i profesjonalnie, a zakupione przeze mnie znaki i tablice spełaniały wszystkie aktualne normy.
-
Bez względu na przeznaczenie magazynu, należy odpowiednio zadbać o bezpieczeństwo pracy i organizację. Oczywiście - pomoże w tym odpowiedni sprzęt, rozplanowanie przestrzeni, specjaliści na odpowiednich stanowiskach. Jednak przy otwierani magazynu nie każdy pamięta o tak istotnej rzeczy jak odpowiednie oznakowanie - wyjście bezpieczeńśtwa, instrukcja udzielania pierwszej pomocy, znaki odblaskowe i świecące w ciemności. Dzięki temu podczas poruszania się i pracy w magazynie wszysto będzie odpowiednio zorganizowane, a w razie niebezpieczeństwa ewakuacja przebiegnie sprawnie. Sama długo zwlekałam z oznakowaniem postawionej hali, ale cełe szczęście w ostatniej chwili znalazłam odpowiednią firmę Top Design Chwaszczyno, która w ekspresowym tempie zrealizowała moje zamówienie.
-
Mam przyjemność współpracować na dłuższa metę ze świetną firmą, producentem znaków bezpieczeństwa, oznakowań i artykułów BHP - Top Design Chwaszczyno - inaczej Znaki TDC. To rodzinna firma z tradycją, gdzie kolejne już pokolenie zajmuje się biznesem. To firma z pasją, dobrze zorganizowana, nastawiona na klienta - zarówno z Polski jak i zza granicy. Polecam współpracę z nimi oraz zapoznanie się z prezentacją firmy, historią i archiwalnymi filmami o założycielu i biznesie: https://www.znaki-tdc.com/historia.html :)
-
Czy każdy może sobie postawić znak zakazu parkowani/zatrzymywania się przy wjeździe na posesje, teren firmy. pracuję w domu i często ludzie zastawiają mój wjazd, gdzie jest firmowy baner itp. fakt - nie jest wybrukowany, to tylko udeptana ziemia i teoretycznie można tu stawać, ale praktycznie utrudnia mi to prowadzenie biznesu. czy mogę sobie postawić jakiś zakaz parkowania albo coś takiego: www.znaki-tdc.com/tabliczka-wskazujaca-ze-pozostawiony-pojazd-zostanie-usuniety-na-koszt-wlasciciela-2517.html informację o odholowaniu ?
- 1 odpowiedź
-
Mam firmę krawiecką i chciałabym moje krawcowe ubezpieczyć na jakichś fajnych warunkach. Jest to 5 pań + ja. Co się opłaca dla tak małej grupy? Czy coś takiego jak grupa otwarta z www.sug-ubezpieczeni.pl wystarczy czy dla jakichś zawodów można jakies specjlane opcje w ubezpieczeniu określić?
-
U obecnego raczej nie - chyba że dopiszesz do dowodu rejestracyjnego kogoś, kto ma lepsze zniżki. Żeby samemu mnie zapąłcic możesz udać się na wycenę od wielu firm. ja takie zestawienie dostałam od www.sug-ubezpieczeni.pl i zdecydowałam się w końcu nie na najtańszą, ale na tą z najlepszymi profitami w dobrej cenie.
-
Ja swojego prawnika znalazłam w bazie firm na stronie monitorurzedowy.pl - polecam! są tam sami sprawdzeni i zaufani specjaliści!
-
Moim zdaniem warto kupować w sklepach internetowych - przede wszystkim ze względu na o wiele większy wybór i dostępność produktów. Niektórych marek w ogóle nie można dostać stacjonarnie, a sa to kosmetyczne perełki. Kiedys jakimś cudem dorwałam stacjonarnie olejek do włosów na indyjskiej recepturze i już potem nigdy więcej nie widziąłam niczego podobnego, a czynił on cuda na moich włosach. No i znalazlam go, ale w tylko w jednym sklepie www.bombaybazaar.pl - całe szczęście!
-
Tyle opinii, ile głów.Zatrudnianie osoby odpowiedzialnej za aranżację wnętrza to kwestia bardzo indywidualna, zależna głównie od czasu, jakim dysponujemy i tzw. sił przerobowych. Myślę, ze tu można tylko podzielić się swoim doświadczeniem, żeby ktoś mógł wyciągnąć wnioski, za i przeciw. Jeśli ktoś ma podjąć się aranżacji wnętrza, to niech będzie to sprawdzona firma. Z takich realizacji znam ITO Design z Trójmiasta, z ich usług korzystała przyjaciółka i była bardzo zadowolona.Zresztą portfolio jest ciekawe, wg mnie http://itodesign.pl/portfolio. Nie ukrywam ze ja rozważam współprace z nimi, przymierzając się do kupna nowego mieszkania. Dlaczego? Bo szczerze mówiąc, nie będę miała zbyt wiele wolnych chwil, aby sama urządzić wnętrze. I to jest kwestia kluczowa. Powierzę pracę ekipie, ale wyszczególnię, na czym mi zależy. Jeśli wiec prowadzi się intensywny tryb zycia, a czasu na samodzielną aranżację wnętrza nie ma za wiele, to warto pomyśleć o profesjonalnej firmie. Trzeba jednak przede wszytskim przemyśleć, czy stać nas na taki "komfort". Jeśli tak, to zatrudnienie kogoś wydaje mi się bardzo dobrą opcją.
-
Szukając mieszkania znalazłam oferty sprzedaży nieruchomości na przetargach na www.monitorurzedowy.pl Dlaczego ich ceny są takie niskie? Czy ktoś próbował zająć siękupowaniem takim miejs remontowaniem i sprzedażą po lepszej cenie? Da się na tym zarobić?
-
Ja wszystkie szafy mam z Indeco. Wiem, że to dosyć znana firma z różnymi oddziałami, ale się nie dziwię popularności, bo szafy mają super - cenowo i jakościowo. My w Trójmieście skorzystaliśmy z Indeco Wybrzeże - bardzo fajna obsługa, miły pan pobrał wszsytkie wymiary, 2 dni i szafa stała u nas.
-
Gdzie w stolicy można odbyć kurs doszkalający z jazdy? Bezpieczeństwo na drodze itp. Zwykłe prawko kategorii B - dla grupy 11 osób + szef ;) Panowie jeżdżą jako serwisanci osobówkami.