kindzior
Użytkownik-
Zawartość
95 -
Ostatnio
Reputacja
0 NeutralO kindzior
-
Ranga
Zaawansowany
Ostatnio na profilu byli
Blok z ostatnio odwiedzającymi jest wyłączony i nie jest wyświetlany innym użytkownikom.
-
"Wiedza i praktyka" dobre książki i poradniki dla firm
temat odpisał kindzior na Wojtas w Podatki i Prawo
i ja polecam. najważniejsze, że stosują bardzo uczciwe praktyki według klientów. ani razu się nie naciąłęm a jak pojawił sie jakiś problem z zamówieniem to wystarczyło zadzwonić na infolinie i wszystko dało się wyjaśnić :) -
opcji jak widać jest sporo.
-
ja przeniosłem nuer do otvartej kilka tygodni temu i polecam :) niskie ceny abonamentów, dobry zasięg i bezproblemowy kontakt z działem obsługi klienta, wybrałem umowę non limit i abonament za 17,99 zł miesięcznie. mam do wykorzystania nielimitowane rozmowy i smsy do wszystkich sieci i 6 gb internetu. Warto :)
-
to ja dodam jeszcze od siebie, że warto się zaopatrzyć w sprawdzone narzedzie do zarządzania codzienną pracą. My korzystamy z darmowej aplikacji Barfitter. Do jej użytkowania potrzebny jest tylko dostęp dpo sieci i jakakolwiek przegląrka internetowa. W programie jest kilka ciekawych modułów jak zarządzanie czasem pracy, statystyki sprzedaży czy moduł związany z zamówieniami. Mega przydatny a przy tym prosty w obsłudze.
-
w takiej restauracji sprawdzi się też dobre oprogramowanie, które znacznie ułatwi codzienną pracę personelu. Ja ze swojej strony polecam darmową aplikację barfitter. Jego używanie zapewnia pełną kontrolę nad prodktami, zapasami i przepływem gotówki. Ma kilka ciekawych narzędzi jak np rejestracja czasu pracy, analiza sprzedaży czy dostęp do statystyk sprzedaży.
-
oj jakoś do mnie nie przemawiają tego typu programy. Ja osobiście czuje się dużo bezpieczniej gdy wiem, że nad moimi finansami sprawuje iecze doświadczony księgowy. Korzystam z pomocy doradcy z biura doradztwa podatkowego Kasprzyk i Niziołek. Korzystam z ich usług w Katowicach ale wiem, ze maja też biura w Gliwcach i Sosnowcu. Przez 20 lat pracy zdążyli zdobyć ogromną wiedze i doświadczenie w temacie.
-
ja doradzałbym zdecydowanie podjęcie współpracy z profesjonalnym biurem rachunkowym. Tobie annmeri także bo to nie ma znaczenia czy prowadzi się małą firm,ę czy większe przedsiębiorstwo. Porządek w papierach musi być :) Na Ślasku działa rodzinne biuro Kasprzyk i Niziołek i ich polecam :)
-
A ja miałam okazję skorzystać z kredytu w kredyt123 . Nie miałam żadnych kłopotów ze spłatą, ponieważ oferują dogodne raty . Kontakt z pracownikami bezproblemowy. ponieważ posiadają doświadczonych doradców. Do tego dużym + jest błyskawiczna decyzja i minimum formalności.
-
Ja niedawno też byłam w sytuacji gdy potrzebowałam większej gotówki na niespodziewany wydatek. Za najkorzystniejszą ofertę uznałam ofertę kredyt123. Spodobało mi się indywidualne podejście do klienta, dogodne raty. Do tego błyskawiczna decyzja i minimum formalności.
-
Mąż jako przedstawiciel bardzo dużo jeździ samochodem, to co poweisz na gadżet do samochodu. Mam na myśli skaner szerokopasmowy, pomoże on mu w nasłuchu. Więcej o skanerze możesz dowiedzieć się na https://www.wasserman.eu/radiotelefony-i-pmr/radiotelefony_i_pmr/skanery_i_pagery .
-
A dlaczego ty wybierasz samochód dla żony, przecież przede wszystkim musi on jej pasować. Ja nie znam się na samochodach ale mój mąż pokazał mi kilka modli które wczześniej sprawdził, a z pośród nich ja wybrałam ten dla siebie. Zdecydowałam się na opla z salonu http://opel.autocenter.krakow.pl/samochody-uzywane/ .
-
Ja na razie zdecydowałam się tylko na korektę laserową wzroku, na inne zabiegi nie mam potrzeby , na szczęście. Klinikę wybrałam dzięki https://www.tourmedica.pl/kliniki/laserowa-korekcja-wad-wzroku/. Tourmedica posiada w swojej bazie danych kliniki z całego kraju , wraz z opiniami pacjentów.
-
A próbowałeś znaleźć go przy pomocy Tourmedica . Ja dzięki nim znalazłam klinikę w której poddam się korekcje wzroku. Wystarczy odiwedzić https://www.tourmedica.pl/kliniki/laserowa-korekcja-wad-wzroku/ , posiadają w swojej bazie ponad 1000 klinik na terenie całego kraju, wraz z opiniami pacjentów.
-
Ja bardzo często robię zakupy przez internet, bo to dużo wygodniejszy sposób. Wszelkie dekoracje na karnawał, urodziny czy przyjęcia kupuję w hurtowni PM-M. Mają bardzo ciekawą ofertę, więcej na www sprawdźcie sami.
-
księgowość, podatki i wszystkie te sprawy wymagają nieustannego bycia na bieżąco bo przepisy lubią się zmieniać bardzo często a wiadomo lepiej nie narobić sobie bałaganu w papierach. Jestem zdania, że dobrze jest podjąć współpracę z dobrym biurem rachunkowym. Może poszukaj gdzieś w najbliższej okolicy ?