czersky102
Użytkownik-
Zawartość
98 -
Ostatnio
Reputacja
0 NeutralO czersky102
-
Ranga
Zaawansowany
Ostatnio na profilu byli
Blok z ostatnio odwiedzającymi jest wyłączony i nie jest wyświetlany innym użytkownikom.
-
Na pewno jet to bardzo dobre i ułatwiające pracę rozwiązanie. Co do tonerów zamienników, bo taki dokładnie temat został poruszony to ja polecam te z Asarto. Są w bardzo dobrej jakosci, wydajne nie łamią praw pantentowych i potem nie będzie problemów z gwarancją drukarki
-
My mamy dwie myjnie parowe z Fortadora. Sprzęt mogę polecić. Jedna jest wykorzystywana do czyszczenia pamieszczeń, druga w auto serwisie. Potencjał jest duży, myjnie parowe faktycznie można stosować w różnych miejscach. Para rozpuszcza zabrudzenia, ułatwia sprzątanie, dezynfekuje powierzchnie
-
Abacus z ul. Lanciego, bardzo dobre i doświadczone biuro rachunkowe, z kompleksową obsługą i co najważniejsze spoko cenami. Na pewno zaproponują najlepsze rozwiązanie dzięki czmu firma nie bedzie miała problemów z urzędem skarbowym
-
To tymbardziej jak mamy biuro w domu to warto pomyśleć o tym, aby po prostu nie wydawać za dużo i ograniczać koszty. Co do drukowania, polecam oczywiscie mieć dobrą drukarkę, ale też dobre zamienniki. Ja preferuję te z Asarto. Bardzo dobra jakosć, dostępność, ceny też spoko
-
Wyposażenie do biura - pośrednictwo i doradztwo ubezpieczeniowe
temat odpisał czersky102 na ernest w Start-up
U nas w firmie od dwóch lat używamy zamienników z Asarto. To są dość spore oszczędności, które generują zamienniki. Myślę, że spokojnie można ich używać, bez obaw o wydajność, o jakość, przede wszystkim o kompatybilność z drukarkami -
Urządzenie wielofunkcyjne do biura
temat odpisał czersky102 na krzysztofrogulski w Ogólnie o biznesie
Kupowanie dobrych tonerów zamienników jest naprawdę fajnym rozwiązaniem. U mnie liczyła się głównie jakość, wydajność i brak łamania gwarancji sprzętu. Asarto ma odpowiednią certyfikację, więc tu nie ma z tym problemów -
Ja korzystałem online same problemy. Teraz korzystam normalnym trybem z pomocy biura księgowego Abacus z Warszawy z ulicy Lanciego i jest naprawdę fajnie. 0 problemów i bardzo dokładne rozliczenia. Firma kilka osób więc liczenia od groma
- 27 odpowiedzi
-
- księgowość
- internet
-
(i %d więcej)
Tagi:
-
Wlaśnie ktoś dobrze poruszył temat tego, że podstawą jest dobra współpraca z biurem ksiegowym. Tu będziemy mieli dobrze zabezpieczone wszystko przed ewentualnym problemem ze strony urzędu skarbowego. Zerknijcie sobie na stronę biura rachunkowego Abacus prowadzonego przez Panią Adamus
-
Zgodzę się właśnie z tymi osobami, które kupują dobrej jakości zamienniki tonerów. Ja używam tych z Asarto. Dobrze wykonane, proste w montażu i wymianie. Do tego drukują sprawnie, więc w biurze nie ma z tym problemów
-
Jak poszukujecie elementów hydrauliki siłowej to zdecydowanie bardzo dobrą firmą do tego typu rzeczy będzie kontakt z MEGAHYDRAL P.H.U. Moim zdaniem jest to firma, która po pierwsze ma bardzo dobry asortyment, po drugie bardzo dobre podejście do klienta, po trzecie normalne ceny
-
Dokładnie. Ja się zajmuje drukowaniem 3d i robię zakupy tylko w sprawdzonych miejscach. Print-Me jest okej. Plus też za doradztwo które tam stoi na dobrym poziomie
-
3d? To moim zdaniem Gembird Flashforge Inventor II jest okej, całkiem przyjemna i bezawaryjna drukarka. Do tego są sprawdzone już przeze mnie filamenty z Print-Me. Mistrzostwo jak drukuje z ich flexa.
-
Jeżeli chodzi o filamenty to ze swojej strony zdecydowanie tu mogę zwrócic waszą uwagę na Print-Me. Bardzo dobry sklep z różnego rodzaju filamentami. Zamawiam od dłuższego czasu, nie ma żadnych problemów z jakością filamentów i ich dostępnością
-
Również mam o Asarto dobre zdanie. Ponad 30 tonerów już wykorzystanych od nich i 0 problemów plus ładny druk. Oby tak dalej
-
Smartwarch w dobrym wydaniu jest po prostu bardzo dobrym i praktycznym pomysłem. Bez dwóch zdań. Garett tu jest naprawdę dobry, polski producent, ma już ugruntowaną pozycję i do tego też gotowe rozwiązania, więc można bez problemu wybrać coś najbardziej odpowiedniego dla siebie