Ellena
Użytkownik-
Zawartość
67 -
Ostatnio
Reputacja
0 NeutralO Ellena
-
Ranga
Zaawansowany
-
Ja uważam, że kawa w biurze to podstawa i każdy pracodawca powinien zadbać o to, żeby pracownicy mogli się napić dobrej kawy. Większym problemem jest wybór dobrej kawy, dlatego polecam poczytać na ten temat kochamczytac.pl/jak-wybrac-kawe-do-firmy-biura. Pracownicy na pewno docenią to, że szef dba o ich dobre samopoczucie w ten sposób.
-
Drewniane akcesoria są świetne, bardzo podoba mi się taki styl!
-
Ja znalazłam coś takiego na allegro. Jest tam sporo sklepów, które oferują takie rzeczy.
-
Może to nie jest najlepsza rada, ale ja po prostu pozbyłam się z domu dywanów i nie mam problemu z ich praniem 😉
-
A czy ktoś ma może w salonie narożnik modułowy z funkcją spania? Chodzi mi o taki narożnik, który się nie rozkłada, tylko dosuwa osobny moduł, aby mieć dużą powierzchnię do spania, takie rozwiązanie jest pokazane np. tu https://www.meblobranie.pl/porady/nowoczesny-naroznik-z-funkcja-spania-na-nozkach. Zastanawiam się, czy to wygodne i czy nie rozsuwa się podczas użytkowania?
-
Jeśli chodzi o food trucki i generalnie biznes związany z gastronomią, to polecam artykuł https://hotmoney.pl/kawiarnia-restauracja-food-truck-jak-zaczac-jak-prowadzic-wlasny-biznes-w-gastronomii/ Myślę, że to bardzo dobry pomysł. Tym bardziej, że moda na food trucki trwa w najlepsze, a imprez plenerowych, na których można w ten sposób zarobić nie brakuje.
-
Makarom spagetti z serem feta, suszonym pomidorami, czosnkiem i szpinakiem. Palce lizać! :)
-
Wiem, że ciężko się postawić światu i nie ulec w kwestii prezentów, ale nie jestem zwolenniczką kupowania tabletów, telefonów itp. Aparat jest dla mnie dużo lepszym pomysłem.
-
Osobiście boję się suplementów, nie wierzę, że to jest zupełnie bezpieczne dla organizmu. Jeśli faktycznie jest się aktywnym fizycznie i trzyma się diety, to nie ma potrzeby brać suplementów.
-
Jak dla mnie najlepsze jest wino, ale na wieczór panieński na pewno dobrze sprawdzą się kolorowe drinki. Bardzo dobre jest też np. połączenie rumu i martini z miętą.
-
Polecam język francuski, jest bardzo potrzebny na rynku pracy, ale nie jest też łatwy, tak jak włoski lub hiszpański.
-
Ta koszulka z napisem"Jestem w pracy a nie na wyścigach" to coś, co powinno stanowić motto w każdej firmie! Jak dla mnie świetny pomysł!
-
Ja jestem za wspólnym wyjazdem, nie ma nic cenniejszego niż razem spędzony czas. Oczywiście można podarować do tego jakąś drobnostkę, ale to już bardzo indywidualna kwestia.
-
Od nas zależy ile informacji z naszego prywatnego życia przedostaje się do internetu i rozpatrując to w takim kontekście, to owszem, można zachować prywatność w internecie. Niestety jeśli idzie o nasze działania, czyli treści jakie wyszukujemy, kim się kontaktujemy za pośrednictwem internetu itp. już nie są wyłącznie naszą prywatną sprawą, bo wgląd do tego może mieć chociażby dostawca internetu, z którego korzystamy, że nie wspomnę o policji.
-
Póki co jestem sceptycznie nastawiona do medycyny estetycznej, staram się dbać o siebie utrzymując zdrową dietę i uprawiając sport. Mam nadzieję, że długo nie będę musiała korzystać z ofert chirurgicznego poprawiania urody.