Barbarka85
Użytkownik-
Zawartość
48 -
Ostatnio
Reputacja
0 NeutralO Barbarka85
-
Ranga
Średniozaawansowany
Ostatnio na profilu byli
Blok z ostatnio odwiedzającymi jest wyłączony i nie jest wyświetlany innym użytkownikom.
-
U nas sprawdziło się biuro rachunkowe Ed-Pro Expert ze Szczecina. Biuro oferuję kompleksowe usługi z zakresu księgowości i rachunkowości, kadr i płac oraz doradztwa biznesowego. Biuro oferuję bardzo dobre ceny i miły kontakt.
-
Jeżeli zastanawiacie się co jeszcze powinno znaleźć się w twojej firmie to polecam zakup sejfu, kasy pancernej lub multisejfu. Ja taki mam od firmy Konsmetal24. Firma oferuję dobre ceny i mamy pewność, że nasze cenne rzeczy są bezpieczne.
-
Jeżeli ktoś z was prowadzi warsztat samochodowy i potrzebuję fachowych maszyn i urządzeń to warto zapoznać się z ofertą firmy MotoHurtownia z Kłobucka. W firmie znajdziemy takie maszyny jak maszyny wulkanizacyjne, wyważarki, montażownice, podnośniki, urządzenia do geometrii, obsługi klimatyzacji oraz testery diagnostyczne.
-
Ja mam swoje zaufane biuro rachunkowe we Wrocławiu i jest to firma PIMAG. Biuro oferuję kompleksową obsługę rachunkową, w tym rozliczanie podatku dochodowego, CIT w dobrych cenach.
-
Jestem tego samego zdania, że dostawcy są kluczowi jeżeli chodzi o prowadzenie biznesu. My również prowadziliśmy takie próby testowania dostawców i mamy swój komplet. Naszym ostatnim odkryciem jest dostawca warzyw i owoców Grupa Producentów Owoców i Warzyw BOTOMA.
-
Ja polecam to biuro ze Szczecina Ed-Pro Expert . Biuro rachunkowe to wyspecjalizowana firma zatrudniająca fachową kadre oraz specjalistów od kadr i płac. Możemy liczyć na prowadzeniem księgowości, doradztwem rachunkowym i doradztwem biznesowym oraz obsługą kadrowo-płacową.
-
Bardzo fajne powierzchnie do wynajęcia usługowo-handlowe, rekreacyjne oferuję biurowiec BCB w Gdańsku. Biurowiec jest położony w bardzo dobrej lokalizacji bo koło portu lotniczego im Lecha Wałęsy co jest niewątpliwie wielkim atutem tak jak odległość do przystanku autobusowego skończywszy na super połączeniu z Sopotem i Gdynią.
-
Jeżeli ktoś z was prowadzi hotel lub pensjonat i nie wie gdzie można kupić niedrogo wyposażenie do pokoju to warto zapisać namiar do firmy all4hotels z Warszawy. Firma ma wieloletnie doświadczenie w tej branży wiec nie znajdziemy u nich nic z przypadku.
-
Polecam czterogwiazdkowy hotel Wodnik w Bydgoszczy..... Hotel hotel jest idealny na wypad we dwoję na romantyczny weekend a przy okazji można zjeść również romantyczną kolację w tamtejszej restauracji.
-
Wybór biura księgowego to kluczowa sprawa. Ja mogę polecić dobre biuro księgowe z Warszawy, które oferuję bardzo dobre ceny. Biuro mieści się na Powsińskiej 106 na Warszawskim Mokotowie i świadczą usługi księgowe kompleksowo.
-
Jeżeli ktoś z was szuka firmy, która wykona dla was profesjonalne meble laboratoryjne, biurowe to polecam firmę - DCD LAB z miejscowości Stęszewa . Warto wejść na ich stronę i zapoznać się z ofertą.
-
A co z wyposażeniem takiego gabinetu ? moja znajoma prowadzi taki gabinet i większość rzeczy kupowała w tym sklepie Palmedica kupdogabinetu.pl . Warto wejsć do nich na stronę bo maja bardzo dużo i ciekawa ofertę.
-
My komputery kupowaliśmy ze sklepu shoplet i byliśmy z nich bardzo zadowoleni. W tym sklepi emożna kupić wszystko co z komputerami jest związane czyli - laptopy, komputery stacjonarne, obudowy do komputerów, napędy, dyski, tablety, serwery i tym podobne - wszystko w dobrej cenie.
-
A może jakiś wyjazd ? mój maż co roku zabiera mnie w jakieś miejsce i dopiero na miejscu i poznakach drogowych okazuję sie gdzie jesteśmy. W zeszły weekend mąż zabrał mnie do Sopotu i spędzilismy tak bardzo fajny czas. Mąż wynajął mieszkanie z Victus. My mieliśmy bardzo fajne mieszkanie kawalerkę ale wydaje mi sie, że jak dla dwojga ludzi takie mieszkanko wystarczy.
-
Alergia pokarmowa to bardzo uciążliwy problem sama wiem, bo taką mam. Jestem uczulona na laktozę i do niedawna w ogóle nie wiedziałam, że przyczyny moich dolegliwości mogą być wiązane z laktoza. Kiedy odstawiłam produkty zawierające laktozę moje problemy ze strony układu pokarmowego skończyły się na dobre. Musze pilnować, żeby w moim menu nie było takich produktów i w tym pomogą mi catering dietetyczny Victory Diet, który dostarcza mi przepyszne jedzonko pod same drzwi.