jaroslaw-lisowski-60
Użytkownik-
Zawartość
22 -
Ostatnio
Reputacja
0 NeutralO jaroslaw-lisowski-60
-
Ranga
Początkujący
Ostatnio na profilu byli
Blok z ostatnio odwiedzającymi jest wyłączony i nie jest wyświetlany innym użytkownikom.
-
Jak zorganizować szkolenie BHP dla pracowników?
temat odpisał jaroslaw-lisowski-60 na klarowna w Misz Masz
Moim skromnym zdaniem, bezpieczeństwo i higiena pracy jest sprawą nadrzędną i nie może być w tym temacie mowy o jakimkolwiek zaniedbaniu. -
Nie wiem jak jest Twój gust ani nie znam Twojej żony, jednak wyobrażam sobie, że jest ona bardzo piękną kobietą, a Ty sam jesteś w niej szaleńczo zakochany będąc jednocześnie zachwycony jej urodą. W takim wypadku, na Twoim miejscu, faktycznie zainwestowałbym w kosmetyki pozwalające jeszcze bardziej zadbać o płeć piękną. Mam tutaj na myśli paletę cieni do powiek, o której marzy chyba każda szanująca się kobieta.
-
Ciekaw jestem czy istnieje jakaś dieta oparta na czekoladzie bezglutenowej? Osobiście uwielbiam wszystkie wyroby tworzone na postawie kakaowca.
- 3 odpowiedzi
-
- dr dąbrowska
- dieta
-
(i %d więcej)
Tagi:
-
Moja znajoma zamawiała niedawno reklamę dla swojej firmy i co ciekawe największą uwagę skupiono na wyposażeniu salonu fryzjerskiego. Z tego co mi wiadomo, kampania promocyjna okazała się dosyć udana i tym samym bardzo przychodowa dla samego biznesu.
-
Nie tak dawno widziałem genialną dekorację pokoju w postaci designerskich plakatów oprawionych w specjalne szkło antyrefleksyjne. Otrzymany efekt był piorunujący. Bardzo mi się spodobał.
-
Wszystko zależy od tego jakie wyposażenie zamierzasz zainstalować w Twoim miejscu zamieszkania. Na Twoim miejscu, gdyby zostało mi nieco pieniędzy zainwestowałbym dodatkowo w system czujników bezprzewodowych zwiększający bezpieczeństwo i funkcjonalność samego domu.
-
Kosmetyki to zdecydowanie sprawdzony i bezpieczny temat o ile nie zdecydujesz się kupić swojej młodej żonie czegoś na zmarszczki. Wtedy faktycznie może być niewesoło. Osobiście polecam krem z róży. Prawdziwa kobieta jest jak płatek róży, zawsze delikatna i zawsze pięknie pachnąca.
-
Ja także uważam, że takie kozetki nie kosztują fortunę, a każdy gabinet lekarski powinien mieć chociaż jedną w dobrym stanie na wyposażeniu.
-
Jeśli Twoja wybranka serca jest bardzo wybredna, możesz dla niej kupić sztućce na sztuki. Prawdziwa kobieta zawsze doceni miły gest związany ze wspólnym posiłkiem.
-
Jeśli wesele, to chyba oczywistym wyborem jest eleganckie obuwie. Dla kobiet szpilki, a dla mężczyzn lakierki. Logiczne jest, że nikt przy zdrowych zmysłach nie wejdzie na taneczny parkiet w butach wojskowych. Te na szczęście służą do nieco innych, bardziej przyziemnych celów.
-
Pytacie o usługę sprzątania biura w Poznaniu? Jeśli tak, to wybór jest oczywisty i może być tylko jeden. Jedyna taka firma w Wielkopolsce, której usługi mogę śmiało polecić.
-
Nie jestem pewien czy maszyny do obróbki metalu maszyny do obróbki metalu mogą być używane także do obróbki drewna? Nie jestem w stanie Tobie odpowiedzieć, ale mogę polecić Ci firmę, która specjalizuje się w projektach cnc.
-
Każdy szanujący się majsterkowicz, posiada w swoim warsztacie generator prądu. Nigdy nie wiadomo kiedy może się przydać.
-
To zależy czy przy wytwarzaniu elementów potrzebnych do budowy wspomnianej hali magazynowej zastosowano obróbkę metali cnc czy też zdecydowano się na nieco inne rozwiązanie.
-
Mam znajomą, która aby uniknąć nadmiaru pokarmu w swoich piersiach, zaraz po narodzinach dziecka stosowała laktator ręczny, dzięki czemu ominęły ją bolesne stany zapalne.