fiona01
Użytkownik-
Zawartość
37 -
Ostatnio
Reputacja
0 NeutralO fiona01
-
Ranga
Średniozaawansowany
Ostatnio na profilu byli
Blok z ostatnio odwiedzającymi jest wyłączony i nie jest wyświetlany innym użytkownikom.
-
Land cruiser jest wygodnym, bezpiecznym i przestronnym samochodem dla rodziny. Duży bagażnik pozwala się spakować na kilka walizek i jechać komfortowo na narty czy urlop za granicą.
-
Już mam wynajęty lokal, zrobiony remont teraz czas na kupno wyposażenia. 😉 Na początku chyba wypożycze sprzęt od Criss żeby móc go przetestować. Zakup takiego sprzętu to nie są małe pieniądze, więc w ciemno wolę nie kupować. Z tego co doczytałam to przeprowadzają również szkolenia z jego obsługi, także personel zostanie przeszkolony i ja również. 🙂
-
W wysokiej jakości druku na różnych powierzchniach specjalizuje się LOFO. Zamawialiśmy u nich za równo ulotki, katalogi, jak i gadżety reklamowe z logo firmy. Nie mają limitu sztuk do przyjęcia zamówienia, trzymają się terminów i są mega profesjonalni w tym co robią. Nie są najtańsi, ale za jakość trzeba zapłacić.
-
Duże eventy mamy w plenerze, a małe w sali konferencyjnej w firmie. Na jedne i drugie zamawiamy catering blue spod Siedlec. Oni przywożą swoją zastawę, kelnerów, jedzenie i picie, więc nikt z naszych pracowników nie zaprząta sobie tym głowy.
-
Koleżanka mi powiedziała o złotej wcierce kaminomoto na porost włosów i rzeczywiście po miesięcznej kuracji zauważyłam, że pojawiło się sporo nowych baby hair a te które miałam wcześniej przestały wypadać.
-
Maluchy poznają świat poprzez dotyk, dlatego kupiłam chrześniakowi różnokolorową pluszową ośmiorniczkę sensillo która wibruje i przyciąga uwagę dziecka. Dzięki praktycznej zawieszce można ją powiesić na łóżeczku lub przypiąć do wózka podczas spaceru.
-
Bardzo dobre ceny wydruku można dostać na branżowych targach np. remadays 13 lutego w Nadarzynie. Niejedna drukarnia się tam wystawia z tego co pamiętam po pobieżnym przejrzeniu listy stoisk
-
Brzmi ciekawie, chętnie zobaczę jak to wygląda
-
Braliśmy ślub w październiku, a nasza polska złota jesień potrafi zaskakiwać, więc wesele w plenerze nie wchodziło w grę. Wybraliśmy salę różaną w hotelu Bończa w Szczecinie, położonego na wodzie. W tej sali jest przezroczysta szklana podłoga z podświetleniem, co fajnie uchwycił fotograf i kamerzysta.
-
Pierwsze słyszę o czymś takim więc upnę
-
Kupuję synowi kreatywne zabawki, które rozwijają jego wyobraźnię, zdolność planowania, koncentrację itp. Na Mikołajki dostanie ode mnie zestaw Montino Rurki 3D Alexandra do samodzielnego tworzenia kolorowych konstrukcji.
-
Jeszcze nie myślałam o prezentach, ale wkrótce trzeba będzie się wybrać na zakupy.
-
Hotel Bończa w Szczecinie jest bardzo klimatyczny. Byliśmy kilka razy w różnych porach roku i płynąca pod spodem rzeka robi wrażenie, mają też dental spa.
-
Założyłam aparat po 20 roku życia i żałowałam że tak późno się za to wzięłam
-
U nas szef sie wozi nowiutkim rextonem, wcześniej nie znałam tej marki, ale samochód jest bardzo okazały a nawet bym powiedziała całkiem luksusowy