aleksis
Użytkownik-
Zawartość
54 -
Ostatnio
Reputacja
0 NeutralO aleksis
-
Ranga
Średniozaawansowany
Ostatnio na profilu byli
Blok z ostatnio odwiedzającymi jest wyłączony i nie jest wyświetlany innym użytkownikom.
-
też kupilam sobie dostęp do tego portalu, widzę, ze wydawnictwo wiedza i praktyka ma sporo specjalistycznych serwisów i czasopism, w pracy to duże ułatwienie bo ma się sprawdzone informacje w jednym miejscu
-
Znacie jakieś ciekawe strony albo portale związane z ksiegowością?? Korzysta ktoś z was z portalfk.pl widziałam, że mają opcję skorzystania z okresu próbnego, sporo ciekawych materiałów tam znalazalm
-
Pytanie do elektryków - znacie jakieś dobre, specjalistyczne serwisy, które ułatwiają wam pracę? Zastanawiam się nad kupieniem dostępu do portaldlaelektryka.pl jest tam sporo praktycznych informacji, filmy instruktażowe, to na pewno by mi się przydało
-
co wam pomaga w prowadzeniu biznesu?? Korzystacie z jakichś dodatkowych portali, szkoleń? Znalazłam platformę educado.pl na której jest sporo szkoleń m.in. dotyczących zmian związanych z nowym ładem
-
Nie wiem z jakiego szkolenia korzystałeś ale to jest spoko https://www.lp-wip.pl/praktyczny-komentarz-do-ustawy-o-vat możesz sobie wykupić testowy dostęp za 9,90 zł na 14 dni, materiałów jest sporo, mi dużo się rozjaśniło po lekturze
-
dzięki, jestem już po rozmowie, wygląda to spoko, jakby coś nie wyszło to chociaż nie będę się męczyć z czynszem za lokal przez kolejne lata bo zazwyczaj przy lokalach podpisuje się umowę na dłużej
-
napiszez coś więcej? Czy samemu się szuka miejsca czy oni pomagają ze znalezieniem lokalizacji? Ile mniej więcej to czasowo zajmuje, te wszystkie formalności?
-
jak wygląda otworzenie punktu gastro w sieci jakiejś? Chcę się przebranżowić i biorę pod uwagę franczyzę jakiejś budki np. z kebabem
-
są tu osoby prowadzace ten rodzaj biznesu?? Warto otworzyć punkt w sieci, głównie zastanawiam sie nad kebabem, to brakuje takiego miejsca w okolicy
-
moja siostra studenta pracowałam w tym kebsie w wakacje, mówiła że roboty mieli mnóstwo, jedzenie schodzilo bardzo dobrze, udało jej się sporo w wakacje zarobić ;) z tego co wiem to obroty tam mieli niezłe i ten właściciel zdecydował się otworzyć drugi punkt
-
mam swój salon fryzjerski, wykształcenie mam w tym kierunku i dla mnie to było oczywiste że w końcu postawię na własny biznes, dzięki poleceniom mam coraz więcej klientów, pracuję głównie na urządzeniach Babyliss pro, od lat ich używam i spradzają się bardzo dobrze, niedawno kupiłam nowy trymer z silnikiem ferrari i metalową obudową, mozna go zarówno bezprzewodowo jak i przewodowo używać
-
Czy ktoś z was ma prenumeratę któregoś z czasopism wydawnictwa Wiedza i Praktyka?? Myślę nad abonamentem przeglądu Płacowo-kadrowego przydałoby mi się to w pracy i jest okres próbny do wykorzystania
-
Zastanawiam się nad wykupieniem abonamentu jednego z czasopism Wydawnictwa wiedza i praktyka. Znacie to wydawnictwo? Potrzebuje specjalistycznej wiedzy, szukanie samemu zajmuje mi duzo czasu i coraz ciężej mi idzie bycie na bieząco. Taka prenumerata bardzo by mi ulatwila zycie.
-
Używa ktoś z was w pracy odzieży podgrzewanej?? JAkie polecacie? Chodzi mi głównie o odzież wierzchnią typu kurtka, sprawa pilna, robi się coraz zimniej. Na długo wystarcza jeden akumulator?
-
na święta dostałam od rodzinki karbownicę do włosów babyliss, aż mi się przypomniały czasy szkolne, bo wtedy na takie fryzury był szał, ale i teraz na Sylwestra zrobiłam ną kilka pasm i wygladało to super, a jeszcze bardziej ucieszona moja córka, nastolatka bo ciąge cos na włosach kombinuje i wrzuca na serwisy społecznościowe. Ta karbownica jest dużo przyjaźniejsza w obsłudze niz ten mój dawny model