zux
Użytkownik-
Zawartość
28 -
Ostatnio
Reputacja
0 NeutralO zux
-
Ranga
Początkujący
Ostatnio na profilu byli
Blok z ostatnio odwiedzającymi jest wyłączony i nie jest wyświetlany innym użytkownikom.
-
Na pewno oryginalna propozycja, może się wielu osobom przydać.
-
Ja tam zarezerwowałam kwaterę we Włoszech na wakacje.
-
Bookapart, Nocowanie czy Booking mają sporo fajnych kwater, do tego w naprawdę różnych cenach
-
Ja też często z tej bazy korzystam, jeszcze się nie zawiodłam ani razu rezerwując tam apartament
-
Nie mogę się nie zgodzić, ja też bardzo chętnie korzystam z tej bazy
-
Ja zdecydowałam się na Włochy w tym roku, ale dopiero we wrześniu. Kupiłam sobie już bilety lotnicze i niedawno zarezerwowałam kwaterę na bookaparcie także te najważniejsze rzeczy mam już z głowy.
-
Ja także lubię Bookapart, często też zaglądam na Nocowanie czy Booking
-
No właśnie, w stolicy jest mnóstwo kwater, wystarczy sobie przejrzeć propozycję serwisów typu bookapart czy booking
-
Hej, niedługo będę we Wrocławiu, ale tylko przejazdem. Chciałabym się gdzieś ulokować na kilka godzin, ale nie mam pojęcia gdzie. Możecie polecić jakieś fajne miejsce? Chodzi tylko o godzinę czy dwie. (I nie chodzi mi o sklep czy coś podobnego)
-
Mają fajne apartamenty w całkiem dobrych cenach więc myślę, że na pewno coś się znajdzie
-
Ja bratu kupiłam klawiaturę gamingową w teletorium, brat się bardzo z niej ucieszył :)
-
Ja też, zarówno z tego online jak i stoiska w moim CH
-
Teletorium całkiem lubię, tak to Media Expert
-
Rejestrator fajny, przydatny. W ogóle myślę, że gadżety z kategorii moto mogą być świetnymi propozycjami na prezenty