[email protected]
Użytkownik-
Zawartość
10 -
Ostatnio
Reputacja
0 NeutralO [email protected]
-
Ranga
Początkujący
Ostatnio na profilu byli
422 wyświetleń profilu
-
Chętnie dowiem się czegoś więcej, napisz proszę na priv więcej. Przeczytam i przemyślę Twoją ofertę, podaj jednak proszę konkretne informacje bo inaczej nie jestem w stanie Ci zaufać.
- 3 odpowiedzi
-
- inwestycja
- biznes
- (i %d więcej)
-
Post jest stary ale gdyby ktoś szukał szczerze polecam markę dell, przerabiałam kilka marek i dell to zdecydowanie najlepsza firma. Solidne laptopy za dość wysoką cenę jednak bardzo się cieszę że zainwestowałam. Komputer spełnia wszystkie moje oczekiwania, nie ma z nim kłopotów a jesteśmy razem od 4 lat :)
-
To o co pytasz powinno być przeanalizowane przez założeniem działalności. Przemyśl kto jest Twoim klientem, stwórz profil, myśl jak Twój potencjalny klient. Gdzie szuka Twoich usług?
-
Czy jest sens fundować kurs języka obcego?
temat odpisał [email protected] na Tomasz_Es w Ogólnie o biznesie
Poznawanie języków zawsze jest świetnym pomysłem. -
Każdy biznes ma swoje preferencje, dla jednego podstawą będzie miejsce w centrum miasta dla innego najlepiej w spokojnym miejscu. Za mało napisałaś aby móc Ci faktycznie pomóc. Musisz przeanalizować co jest najważniejsze w Twojej branży a potem uwzględniając wszystkie cechy dobierz biuro. Pamiętaj że nie zawsze cena jest najważniejsza Lepiej zapłacić więcej i mieć większą wydajność pracowników.
-
Korzystam z biura księgowości stacjonarnie bo lubię kontakt osobisty w tak ważnej dla mnie sprawie, jednak nie widzę przeciwwskazań do korzystania z usług online. Wszystko można obgadać przez telefon. Na początku prowadzenia działalności księgowość online w zupełności wystarczy.
-
Internet dla przedsiębiorcy-jaki najlepszy?
temat odpisał [email protected] na Rafis w Ogólnie o biznesie
Światłowód jest fajnym rozwiązaniem polecam, korzystam także z internetu play -
Chwalę sobie poznanie osoby z którą rozmawiam po angielsku, na bieżąco koryguje moje błędy. To dla mnie była najlepsza nauka do tej pory :)
-
Nie każdy myśli faktycznie o tym co chce robić, uważają że to jest proste i przyjemne, że nie wymaga pracy a zyski są na poziomie milionów. Niestety albo masz budżet i zapłacisz za należyte wykonanie poszczególnych zadań innym albo musisz zrobić to sam. Czasami jest to także kwestia bardziej zielonej trawy u sąsiada, biznes zaczyna iść w dobrym kierunku ale wydaje się nam że "sąsiadowi" idzie lepiej więc porzucamy wszystko i zaczynamy od nowa.
-
Zależy jak podejdziesz do tematu. Jeżeli się postarasz i dopasujesz mailing do odbiorcy plus masz zgodę na jego przesłanie efekty są zadowalające. Przygotowanie się do odpowiedniego przesłania maili zajmuje dużo więcej czasu, jednak masz większą konwersję i Twoja marka nie będzie się kojarzyła jako spamer.