mati7631

Użytkownik
  • Zawartość

    1
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Reputacja

0 Neutral

O mati7631

  • Ranga
    Początkujący
  1. Witam :) Mam pytanie- co sądzicie o otwarciu lokalu gastronomicznego zajmującego się przygotowywaniem zapiekanek różnego rodzaju. Myślałem o około 10 smaków. Czy taki lokal ma szanse przetrwać a dodatkowo generować zyski ? Wiem ze jest to uzależnione od ruchu liczby mieszkańców itp. zdaje sobie z tego sprawę. Chciałbym założyć jakiś lokal i zauważyłem, że rośnie popularność lokali tego typu. Dodam, że mieszkam w mieście 30 tys. jest masa bo jest bodajże 8 kebabów i każdy się utrzymuje natomiast nie widzę sensu w otwieraniu kolejnego tego typu lokalu. Czy ktoś miał z czymś takim do czynienia? Lub może myślał lub założył taki lokal z zapiekankami? Proszę o jakieś sugestie dziękuje.