Dagmara1985Lady
Użytkownik-
Zawartość
25 -
Ostatnio
Reputacja
0 NeutralO Dagmara1985Lady
-
Ranga
Początkujący
-
Ja taką odzież reklamową zamawiałam w firmie w Chorzowie ZoKart , która oferuję sprzedaż koszulek, czapek, polarów, kurtek i tym podobne. Polecam wejść na ich strone i zapoznać się z oferta na znakowanie odzieży.
-
Jeżeli ktoś z was szuka dobrego hurtownika bielizny to polecam skontaktować się z hurtownią ANSTEL z Częstochowy. Hurtownia oferuję bieliznę bezszwową, ciążową, erotyczną, majtki figi, stringi oraz odzież termoaktywną. Hurtownie oferuję bardzo przystępne ceny i odzież, która jest bardzo dobra gatunkowo.
-
Moim zdaniem warto również pomyśleć o dobrych systemów bezpieczeństwa. Ja osobiście zakupiłam do firmy szafę pancerną, kasetki i duży sejf z firmy SZB z Katowic. Warto zapoznać się z ich ofertą bo oprócz szaf pancernych , kasetek czy sejfów można u nich zamówić też szafę na broń, wpłatomaty i tym podobne.
-
Jeżeli biuro rachunkowe z okolic Wrocławia to polecam skorzystać z oferty biura Selent & Słupina . Z pomocą tego biura możemy uzyskać fachową pomoc z zakresu rachunkowości na najwyższym poziomie.
- 54 odpowiedzi
-
- biuro rachunkowe
- bydgoszcz
- (i %d więcej)
-
My takiej firmy szukaliśmy w internecie właśnie i znaleźliśmy firmę Holub Travel z Torunia, która oferuję przewozy z Torunia do wybranych punktów Holandii busem. Kilka razy jechałam z tą firmą do kuzynki i czułam się bezpiecznie i jechaliśmy w kameralnym gronie.
-
Ja z całą pewnością polecam skorzystać z oferty firmy ERKA z Gdańska, która oferuję sprzedaż taśm hamulcowych, plandek samochodowych i budowlanych, płacht z materiałów syntetycznych. Firma oferuję również naprawy takich plandek wiec moim zdaniem warto do nich zajrzeć i wybrać dla siebie najlepszą opcje.
-
Ja również słyszałam o tej firmie hydro-precyzja, która oferuję bardzo duże doświadczenie w dziedzinie produkcji i regeneracji urządzeń hydrauliki siłowej. Moim zdaniem warto im zaufać bo firma działa już na Polskim rynku bardzo długo.
-
Również polecam ten punkt naprawczy w Em-Ka . Jakiś czas temu byłam na przeglądzie czy wszystko jest ok z ta tylną belką skrętną.
-
Ja byłam w bardzo ładnym hotelu Locomotiva w Lublinie na Północnej 28C i powiem wam, że jestem bardzo miło zaskoczona. Hotel bardzo dobrze przygotowany pod względem biznesowym ( konferencja ) i cenowo jak na takie lux warunki to super.
-
Jeżeli ktoś z was szuka formy, która zajmuję się montażem i demontażem konstrukcji stalowych to polecam skontaktować się z ofertą firmy Wenmont w Oleśnie, w województwie Opolskim/
-
Jeżeli częsci do wózków widłowych to tylko z firmy Euro Częsci z Gliwic. Firma oferuję części tylko i wyłącznie znanych europejskich producentów i moim zdaniem warto zapoznać się z ich ofertą na stronie.
-
Ja osobiście polecam zapoznać się z ofertą firmy LAN Studio, która oferuję taki sprzęt jak komputery stacjonarne oraz stacje robocze, komputery przenośne, komputery oraz urządzenia przemysłowe, terminale dotykowe. Firma oferuję bardzo atrakcyjne ceny.
-
Jeżeli decydujemy się na założenie takiej firmy to polecam zapoznać się z oferta tego producenta takich takich właśnie urządzeń do obróbki metali. Takie maszyny oferuję firma REMIXA ze Świebodzina.
-
A może warto założyć własny sklep z bielizną ? Ja od zawsze taki sklep chciałam mieć i jak tylko była okazją to znalazłam dobry punkt i znalazłam dobrego hurtownika. Bardzo dobra bieliznę zamawiam z hurtowni ANSTEL, która oferuję bieliznę różnych marek.
-
Tez jestem za takim monitoringiem