rafavipet

Użytkownik
  • Zawartość

    1
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Reputacja

0 Neutral

O rafavipet

  • Ranga
    Początkujący
  1. Witam wszystkich serdecznie Jestem szefem kuchni w restauracji i wpadł mi do głowy pomysł na dodatkową dzialanosc. Mianowicie, właściciel u którego pracuje ma 14 restauracji w Krakowie, zaopatrza się w towar warzyw i owoców u jednego dostawcy, handlarza. Dostawca kupuje towar w kompleksie handlowym z warzywami bezpośrednią na dostawczka rano, dolicza swoją marżę i przywozi do nas. Mówiąc brzydko chciałbym to wygryzc i sam zająć się dostarczaniem towaru jednocześnie dalej pracując jako szef kuchni. Moje pytanie brzmi czy wystarczy po prostu założyć dzialanosc, kupić samochód dostawczy i to wszystko? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.