brico
Użytkownik-
Zawartość
17 -
Ostatnio
Reputacja
0 NeutralO brico
-
Ranga
Początkujący
-
zdecydowanie tańszym rozwiązaniem na początek jest zastosowanie suplementów z apteki. Chociażby nervomixu, który ma za zadanie wyciszyć. Jest wersja control, na sen, forte, dla rzucających palenie.
-
brico zaczął obserwować Kupno mieszkania na pod wynajem, Co na stres?, Agencja Interaktywna i i 1 inny
-
duża rotacja pracowników jest w takich firmach. Trzeba też kontrolować jakość.
-
są zapewne pewne wymogi w zależności od branży. Nie wiem czy wiecie ale firma levi's w USA dawno temu zaczynała właśnie od produkcji odziezy roboczej. Dzisiejsze jeansy to właśnie dawna odzież robocza.
-
kredyty znów są atrakcyjne, ale nie oznacza to że jest to dobry biznes. Może jak ma się kilka mieszkań to tak.
-
mam taką jedną uwagę, ponieważ agencja interaktywna w przypadku tworzenia stron internetowych to zdecydowanie za mało. Raczej zakres usług takiej agencji jest o wiele większy więc taka nazwa będzie wprowadzać klientów w błąd. Tu masz pierwszą lepszą ofertę takiej agencji interaktywnej. Jak widzisz jest tam sporo usług związanych z reklamą i promocją.
-
Konsolidacja nie do konca zwieksza płynność kredytową. Głównie w konsolidacji chodzi, aby zmniejszyć zadłużenie płynące z narastających odsetek. Czesto przy niekorzystnych kredytach odsetki narastają w sposób błyskawiczny. Kredyt konsolidacyjny też jest różny w każdym banku, na różnych warunkach. Warto porównać sobie ofert w Idea Expert czy coś. Problem może być w przypadku gdy konsolidacją interesujemy sie w momencie, gdy długi są już przeterminowane.
-
Tu ciekawa oferta - https://ideaexpert.pl/dla-ciebie/kredyt-hip...nowe-mieszkanie Chyba że łapiesz się na MDM to też by się z pewnością coś znalazło ciekawego.
-
no z reguły biura nieruchomości liczą sobie dodatkowe kwoty za obsługę. Więc trzeba się w znacznym stopniu podzielić zyskiem z wynajmu.
-
Głównym plusem jest oszczędność czasu. Założenie jest takie by wszystko odbywało się automatycznie. A jak kończysz wynajmować jednej osobie dane mieszkanie powinno trafić ponownie do puli lokali na wynajem.
-
Najlepiej się sprofilować pod konkretny asortyment czy tematykę. Coś podobnego zrobił Rozlicz Wynajem z tym że dają coś więcej niż tablice ogłoszeniową - http://porady.domiporta.pl/poradnik/1,1269...ruchomosci.html
-
Wiesz... mając nawet jeden wynajem masz trochę z tym roboty. A więc zawsze jest sens takich rozwiązań, nawet przy małej skali działalności. Coś o tym wiem.
-
mam znajomego co ma mobilną myjnię parową i jakoś mu się kręci. Biznes trochę sezonowy więc np. pod koniec roku sporo roboty i na wiosnę.
-
odnośnie profesjonalnego wynajmu - jest taka aplikacja dla zarządzających nieruchomościami. "Rozlicz wynajem" się nazywa.
-
Kiedyś chodziłem do Speak Upa. Całkiem dobre efekty, udało się ukończyć kilka poziomów, potem zdać FCE.
-
nie wiem ale mnie się wydaje że jest sens. Obejrzyj 2 filmiki zrobione przez Barometr Zaangażowania: Poprawa jakości pracy Jak zaangażowanie wpływa na rezultaty biznesowe: