robpert
Użytkownik-
Zawartość
29 -
Ostatnio
Reputacja
0 NeutralO robpert
-
Ranga
Początkujący
-
3d faktyczie przyszłosć, coraz więcej się na takich drukarkach po prostu robi. Niemniej jednak warto zainwestować po pierwsze w dobry sprzęt, po drugie w filamenty. Drukarek nawet do 3k jest cała masa, co do filamentów, osobiście polecem te z Print-Me. Mają bardzo dobre parametry, wydajność, kolorystykę, dają odpowiedni rodzaju wydruku, i pasują do chyba każdej drukarki FDM
-
I warto dodać, że odpowiednie działanie. Do biura, home office, do szkoły. Można efektywnie i bez problemu drukować. Korzystam regularnie z zaminników tej marki i jestem zadowolony. Łądny druk i zero problemów
-
Jak dla mnie największym plusem Asarto jest właśnie kompatybilność. Można spokojnie kupić toner, podłączyć do drukarki, cieszyć się normalną pracą sprzętu, nie kupować kolejnego zamiennika. Dla osobiście w pracy to jedna z najważniejszych rzeczy
-
W Warszawie na Racławickiej jest WaCar. Bardzo dobry i rzetelnie działający auto serwis. Fajnie się z nimi współpracuje, są terminowi, mają nieodległe terminy. Serwisuje u nich auta i dokonuję przeglądów, zawsze wszystko jest OK po naprawie
-
Mam tonery Asarto w kilku drukarkach. Stosujemy mniej więcej od roku. Sprawują sie po prostu bezproblemowo więc uważam, że to najlepsza rekomendacja. Jakość druku nawet lepsza niż w przypadku oryginalnych tonerów HP
-
jestem tam niemal codziennie a jakoś jeszcze nie miałem okazji do nich wejść i coś zjeść. Ale po takich pozytywnych opiniach chyba się skusze. Polecacie coś szczególnie?
-
sporo sposobów musi być - przede wszystkim trzeba mieć jak dotrzeć do tego klienta - re-marketing w postaci skutecznego mailingu jest wg mnie najlepsza opcją. W naszej firmie zlecamy to zewnętrzne firmie Inforsys, bo sporo czasu taka korespondencja masowa pochłaniała, a tak można go przeznaczyć na inne działania
-
Potwierdzam, jeśli chodzi o konsorcjum biuro klub z Łomianek to mają naprawdę bogatą ofertę i warto u nich zamawiać, bo mają barrdzo dobre ceny. A środki markowe i bardzo dobrej jakości.
-
Też mi się wydaje, że jak się człowiek nie zna na danej dziedzinie to nie ma co sie na nią porywać. Najlepiej wybrać sobie coś, co jest zwiazane z zainteresowaniami. Ale przyszłościowe na pewno będą wszelkie biznesy zwiazane z branżą recyklingową i utylizacyjną. Widaomo, ze śmieci nie ubywa, a raczej przybywa, więc to wydaje się być bardzo przyszłosciowy biznes.
-
A jak radzicie sobie z elektro śmieciami? Ja jestem na etapie poszukiwania odpowiedzialnego punktu odbioru. Znalazłem juz firmę Sinoma, która w mojej okolicy zajmuje się utylizacja elektrośmieci. Myślicie, że powieniem im zaufać czy szukać dalej?
-
A jak radzicie sobie z wywozem elektrośmieci? Ja szukam teraz odpowiedzialnego punktu odbioru, bo nazbierało mi się trochę już tego śmiecia. Znalazłem w internecie firmę Sinoma, która ma punkt odbioru w moim mieście. Myślcie, że warto czy szukać dalej?
-
A może do tego hotelu warto by było zaopatrzeć sie w myjnię dla psów? Wiem, ze niszowy kierunek trochę, ale myśle, zę byłaby to jakaś atrakcja, albo dodatkowa opcja zarobku :)
-
Klimatyzacja jest potrzebna. Zdecydowanie. Nie ma na co czekać, Zapewnienie optymalnej temperatury w miejscu pracy to chyba obowiazek pracodawcy. U mnie zakładała ją firma Klima-Premium, i jestem zadowolony z efektów.
-
Ja regularnie wynajmuję samochody na wyjazdach służbowych z wypożyczalni Polrental. Z racji tego, ze czasami jestem bardzo zaaferowany swoimi rzeczami, to bardzo sobie cienię , zże auto mogę zamówić przez internet.
-
Ja wynajmuję w Polrental i bardzo sobie cenie ich podejscie do klienta i mozliwość zamówienia auta przez internet.