wierzba
Użytkownik-
Zawartość
597 -
Ostatnio
Reputacja
0 NeutralO wierzba
-
Ranga
Ekspert
Ostatnio na profilu byli
21306 wyświetleń profilu
-
W sumie dlaczego nie...? Jak komuś takie rozwiązanie dekoracyjne odpowiada, to raczej nie ma tutaj zbyt wiele do powiedzenia.
-
Od zawsze używałam tradycyjnych szczoteczek, elektrycznej nigdy nie miałam, poza tym mam problemy z dziąsłami i nie chciałabym ich dodatkowo podrażniać.
-
Nie sądzę. Dlaczego? Po pierwsze i chyba najważniejsze - gigantyczna wręcz konkurencyjność. Sklepów z ubraniami jest mnóstwo i żeby wejść w ten biznes trzeba mieć naprawdę wiele, wiele, wiele szczęścia.
-
Biura rachunkowe złym pomysłem nie są, a w przypadku firm, szczególnie tych małych i dopiero startujących mogą prawdziwą pomocą.
-
Firm transportowych na pewno nie brakuje, co zresztą doskonale widać, a to sprawia, że konkurencja jest spora, trzeba tutaj umieć się wyróżnić.
-
Nie używam żadnego, bo mi się nie opłaca.
-
Ja zawsze patrzę na skład, jak kupuje wody mineralne
-
Języki w życiu się przydają, więc na pewno warto jest się ich uczyć.
-
Zawsze wolałam herbatę, w ogóle jestem miłośniczką herbat :)
-
Zależy jaka to praca i jakie są w niej wymagania.
-
Jeszcze nie wiem, co na obiad, ale jak ktoś lubi gotować i przebywać w kuchni, to na pewno też często szuka się przy tym ciekawych przepisów na różne dania. Na pewno duży wybór smacznych dań można znaleźć w sieci, a wykorzystując podane przepisy, zawsze znajdzie cię ciekawy pomysł na obiad.
-
Wydaje mi się, że takie kwestie powinno się przedyskutować z lekarzem
-
W Zakopanem jest tyle ofert noclegowych, że szok, wystarczy poszukać w sieci
-
Jeżeli chodzi o zasady wydzielania biura, to pewnie trzeba byłoby o tym poczytać gdzieś.
-
A co to w ogóle są ubrania premium?