domna
Użytkownik-
Zawartość
315 -
Ostatnio
-
szermajk - a ktoś tutaj mówił o "PEWNYCH ZYSKACH"? To normalne że na automatach do forexa tak samo gra się raz na plus, raz, na stratę, i tego nikt nie kwestionuje:) Taka specyfika rynku, tu NIE MA PEWNYCH zysków, ani żadnej gwarancji, i tego Ci nie da żaden robota forexowy, czy klasyk czy takie w proptradingu. Chodzi o to, żeby w skali np roku wyszedł na plus, a to że w miedzyczasie będzie zaliczał stratne pozycje, dni czy nawet miesiące, to jest normalne. Jak sie tego nie rozumie, to się w ogóle nie powinno palcami tykac tych robotów:)
-
Mam! Upierałam się kiedyś że moja metoda na zarabianie na mt4 (forex) jest najlepsza, i tak się przy tym upierałam, że wyzerowałam konto hehehe i straciłam to czym grałam. A był ktoś kto mi tłumaczył jak to robić i nawet podsuwał fajny automat ułatwiający pracę, ale oczywiście byłam najmądrzejsza...
-
Takich automatów jest wiele w internecie, ale większość to kicha... Przeczytaj sobie ten artykuł prop-trading.pl/automaty-transakcyjne-forex-czy-trading-manualny może drogą jest najpierw spokojne porównanie róznych automatów transakcyjnych na forexa + tego, czy nie bardziej opłaci się handlowanie samemu, zamiast automatu? Wg mnie warto to przemyśleć
-
Bo to trochę tak jest, że jak kupujemy przez internet, zwłaszcza rzeczy drogie, jak np wspomniane meble, no to trzeba mieć oczy szeroko otwarte i sprawdzać historie sklepów i firm. Albo zobaczyć czy mają biuro stacjonarne, na jakimś adresie -b o co ciekawe nie wszystkie sklepy mają sklep fizyczny, tylko internetowe... Ja jeśli chodzi o droższe rzeczy, to wolę zerkać do sklepów z nanych np. agata meble warszawa- poczytać sobie gazetkę reklamową, online np tu https://agata.okazjum.pl , znaleźć to co mnie ciekawi a potem kupić stacjonarnie, już u nich w sklepie. To o wiele wygodniejsze i masz większą pewność, że nikt Cię nie okantuje:)
-
możesz i tak i tak, pierwszy ksiegowy z brzegu ci odpowie, rozliczanie się z tradingu czy proptradingu to nie jest jakaś epokowa nowość..
-
to jest dosłownie przekopywanie się przez zalew ogłoszeń
-
Jak pomnażać kapitał na tradingu? Handel walutami?
temat odpisał domna na Tulejka w Ogólnie o biznesie
za takich nauczycieli tradingu to z tego co wiem się słono płaci 😉 -
Jeśli chodzi o wyniki to tutaj http://www.prop-trading.pl/category/statementy-podsumowania-statystyki/ widzę jest pokazane ich konto na myfxbook i widać codziennie jakie transakcje robią na walutach + jest też podsumowanie kilku traderów, którzy u nich zarabiają, wiec jakieś dane można znaleźć jak się poszpera.
-
A kojarzysz może Deconovę? (link) Od paru ładnych lat są na rynku i znani z tego, że wszystko na papierze, bez jakichś dziwnych kombinacji majacych na celu wprowadzenie klienta w błąd czy podatkowe oszczędności. Ja wolę mieć spisane warunki pracy i płatności, potem jest się w razie czego gdzie odwołać i wiesz, co możesz wymagać, a co nie. Wg mnie - podstawa.