topole100 0 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2017 Witajcie. Czy dla firmy, która zaczyna dopiero istnieć na rynku lepszym rozwiązaniem będzie reklama telewizyjna, radiowa, film promocyjny czy reklama internetowa? Interesują mnie wasze opinie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arekmozer 0 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2017 Na początek możesz pomyśleć o promocji w internecie, to nie jest droga forma reklamy, a bardzo skuteczna. Załóż stronę internetową i zacznij ją promować. Można to robić w mediach spolecznościowych i pozycjonując w google. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dromas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2017 Wydaje mi się, że w dzisiejszych czasach najważniejszą rolę odgrywa reklama w internecie ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lama1980 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2017 Też tak sądzę :) Na reklamę w mediach tradycyjnych, w tym na [link usunięty] , mogą sobie pozwolić firmy, które już mają stabilną sytuację na rynku i mogą na to przeznaczyć finanse. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hinduss44 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2017 Nie ma jednoznacznej odpowiedzi, która reklama i jaka jej forma jest najlepsza. Dla niektórych firm lepsza będzie reklama w telewizji a dla innych taka forma przyniesie małe efekty. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basia_K 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2017 Wiesz co, z mojego punktu widzenia taki film promocyjny wcale nie jest najlepszą możliwą do wyboru opcją. Zawsze możesz na przykład zainwestować w pocztówki firmowe albo wizytówki, a pamietaj o tym, że to ma dużo większe zbycie niż taki film. Na [link usunięty] znajdziesz dużo fajnych ciekawostek właśnie odnośnie drukowania :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olek94 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2017 Dnia 7.11.2017 o 13:59, arekmozer napisał: Na początek możesz pomyśleć o promocji w internecie, to nie jest droga forma reklamy, a bardzo skuteczna. Załóż stronę internetową i zacznij ją promować. Można to robić w mediach spolecznościowych i pozycjonując w google. Bardzo dobrze napisane. Później możesz postawić na prasę - ogłoszenia, artykuły sponsorowane, felietony. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valto 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2017 Taki film promocyjny to bardzo dobry pomysl. :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arekmozer 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2018 Do mojej poprzedniej wypowiedzi dodam, że może warto zorganizować wydarzenie, które będzie kojarzyć się z daną branżą. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach