carlpuyol 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2017 Cześć Panie i Pani To przesłanie skierowane jest do osób, osób ubogich lub osób potrzebujących specjalnej pożyczki na odbudowę życia. Poszukujesz pożyczki, aby wznowić działalność lub do realizacji projektu, lub kupić mieszkanie, ale masz zakaz bankowości lub Twój plik został odrzucony w banku. Jesteśmy strukturą finansową, udzielamy pożyczki wszystkim ludziom, którzy są w stanie spełnić warunki. Nie jesteśmy bankiem i nie wymagamy wielu dokumentów, aby Ci zaufać, ale musisz być uczciwą, mądrą i rzetelną osobą. Nasza stopa procentowa wynosi 3% rocznie. Jeśli potrzebujesz pieniędzy z innych powodów, nie wahaj się skontaktować się z nami, aby uzyskać więcej informacji. Jesteśmy w stanie zadowolić naszych klientów w ciągu maksymalnie 3 dni od otrzymania formularza wniosku o pożyczkę. Jeśli jesteś zainteresowany, skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji. [email protected] lub [email protected] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał Jezierski 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2018 Warto skorzystać z dotacji z urzędu pracy na rozpoczęcie działalności gospodarczej. O tym, jak wypełnić wniosek o dotację z PUP: krb.waw.pl/jak-wypelnic-wniosek-o-dotacje-z-urzedu-pracy/. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiekpra 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2018 A może warto byłoby doradzić się w tym temacie znajomych? Moim zdaniem to jest bardzo dobre rozwiązanie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frasko16aaa 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2018 Dzięki wielkie za sprawdzone info. Jestem pewien, że mi się to przyda. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drozdz.j 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2019 Wiosenne plany? Zrealizuj je z lekką pożyczką! ? 4000 na 12 miesięcy z ratą 373,33 zł (RRSO: 23,78%)✅oprocentowanie 0%✅prowizja równa okresowi kredytowania✅minimum formalności✅dowolny cel! ************************************* Przykład reprezentatywny: kwota pożyczki netto: 4000 zł, liczba rat: 12, RRSO: 23,78%, rata miesięczna 373,33 zł, kwota do spłaty: 4480 zł, oprocentowanie: 0%, prowizja: 12%Bankier Group Sp. Zo.o. Sp. K. z siedzibą w Tomaszowie Maz. działa poprzez swoich Autoryzowanych Partnerów jako pośrednik kredytowy banków oraz firm pożyczkowych. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kujjak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2019 To jest według mnie zadanie dla specjalisty. Bez dwóch zdań. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruberro 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2019 Nie mam za bardzo doświadczenia w tym temacie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach