polaem 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2017 Komu warto zlecić sprzątanie biur? Chodzi o współpracę na dłużej i przynajmniej 2 razy w tygodniu. A znacie może [link usunięty] ? Podobno można im zaufać pod każdym względem?? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilczyca84 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2017 Wynajmuje przeszklone biura w Warszawie. Potrzebuje specjalistycznych usług obejmujących [link usunięty] znalazłam je na profesjonalnym portalu hojoclean. Dostosowałam ofertę do moich oczekiwań i jestem bardzo zadowolona. Efekt jest super i wiem, że zajmują się tym profesjonaliści, którzy nie zrobią sobie krzywdy ;) myjąc okna od zewnętrznej strony. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dezmont 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2018 Jeżeli mieszkacie w Łodzi lub okolicy to mogę wam polecić firmę https://pbbonczak.wixsite.com/uslugiczystosciZajmują się sprzątaniem mojego biura i mogę wam powiedzieć, że profesjonalnie podchodzą do wykonywanej pracy. Przed moim biurem znajduje się mały ogródek, którym również się zajmują. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaroslaw-lisowski-60 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2018 Pytacie o usługę [link usunięty] ? Jeśli tak, to wybór jest oczywisty i może być tylko jeden. Jedyna taka firma w Wielkopolsce, której usługi mogę śmiało polecić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzba 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2018 Na pewno przyda się albo firma sprzątająca, albo zatrudnienie sprzątaczki Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darion 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2018 Przy sprzątaniu biur oraz innych miejsc pracy warto zainwestować w chemię gospodarczą wysokiej jakości. Polecam wam przyjrzeć się ofercie firmy http://www.pollena-paczkow.pl Sprzedają świetne produkty w niezłych cenach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cluksenZ 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2018 Polecam kontakt z firmą utrzymanieczystosci.com. Oni właśnie kompleksowo zajmują się sprzątaniem. Bez dwóch zdań dobra firma, z dobrymi doświadczonymi pracownikami i do tego jeszcze właśnie sprawnie działająca. Z takimi firmami dobrze się współpracuje. Bo są bezproblemowe. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kandar 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2018 Dobrą firmą, która zajmuje się sprzątaniem biur jest http://www.blexsprzatanie.pl Oferują swoje usługi na terenie całego kraju. Sam korzystam z ich usług i mogę ich polecić innym. Dodatkowo zajmują się sprzątaniem innych powierzchni użyteczności publicznej takich jak salony samochodowe czy sklepy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nirodash 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2019 Jeśli już szukasz kogoś do sprzątania biura koniecznie sprawdź także jakiś środków czystości używa dana firma. U mnie firma sprząta środkami ze sklepu Pro-formula i uwierz mi, że jest spora różnica między nimi a tymi z marketów. Po tych z Pro-formula biuro zawsze lśni jakby dopiero co zostało oddane do użytku! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salami 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2019 My od bodajże dwóch lat zlecamy sprzątanie biur firmie Anilop i bardzo dobrze na tym wychodzimy. Zawsze mamy czysto i świeżo, a i cenowo nie wypada to tragicznie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlicjaM 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2019 My sprzątanie firm zlecamy lokalnemu, małemu przedsiębiorstwo. Warto wspierać lokalne firmy :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morgom 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2019 Jeżeli rozglądacie się za sprawdzoną firmą, która zajmuje się sprzątaniem biur na terenie Szczecina to polecam wam skontaktować się z http://emkaserwis.com.pl/ Sam korzystam z ich usług i mogę powiedzieć że przykładają się do swoich obowiązków. Można na nich polegać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati897 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2019 W Krakowie polecić mogę Anilop który działa na bardzo szerokim polu w zakresie sprzątania i porządków wszelakich. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blankaa 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2020 ja sie ciesze, ze wspolnie z kolezanka prowadzimy niewielkie biuro, dzieki temu nie musimy zatrudniac firmy sprzatajacej, ze wszystkim dajemy sobie poki co rade same 🙂 a sprzet do sprzatania mamy profesjonalny, wszystko kupione w sklepie myjki.com gdybyscie potrzebowali czegokolwiek to warto sobie przejrzec ich oferte, bo wybor jest naprawde spory Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matuszewski 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2020 Ja wiele razy korzystałem z usług firmy sprzątającej w Gliwicach i była to firma Quattro. Firma wywiązywała się z powierzonych im zajęć i nikogo nie trzeba było pilnować i sprawdzać i to jest najlepsze. Polecam tą firmę bo są w 100% dokładni i można im zaufać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polka35 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2020 na tak mało dni najlepiej zatrudnić jakąś zwykłą Panią do sprzątnia, nie przez firmę Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Witas85 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2020 Ja od niedawna współpracuję z firmą www.firmasprzatajacapoznan.eu. Zajmują się sprzątaniem mojego domu i biura. Swoje usługi wykonują uczciwie, rzetelnie i terminowo. Jeśli jesteś z Poznania, to szczerze mogę Ci ich polecić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach