sylwia4012 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2017 Czy jest tutaj może ktoś, kto robił sobie licówki? Powiem szczerze,że jestem średnio zadowolona z wyglądu swoich zębów i chciałabym je trochę 'podreperować' . Trochę już o tym czytałam ale chciałabym jeszcze poznać Wasze zdanie w tym temacie. Polecacie licówki czy lepiej je sobie odpuścić? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzia.gola 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2017 Takie licówki bardzo ładnie wyglądają. Zęby są równe i białe. No tylko niestety trochę to kosztuje. Jeśli Cię jednak stać i masz taką możliwość, to ja bym się nie zastanawiała. Tylko trzeba znaleźć jakiegoś doświadczonego specjalistę a nie iść do byle kogo. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwia4012 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2017 Wiem,że trzeba liczyć się z kosztami ale decyzję już chyba podjęłam. Teraz tylko pozostaje wybór gabinetu w którym mi to porządnie zrobią. Może mogłabyś polecić jakiegoś sprawdzonego specjalistę? Lepiej udać się do kogoś z polecenia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzia.gola 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2017 Bardzo dobrymi opiniami na pewno cieszy się to miejsce http://www.licowki-porcelanowe.pl . Mają bardzo dobrych specjalistów z wiedzą i doświadczeniem. Z resztą wystarczy sobie przejrzeć opinie w sieci i poczytać ;) Na pewno będziesz zadowolona z wizyty u nich. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzba 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2017 W przypadku licówek potrzebny jest profesjonalny i fachowy gabinet stomatologiczny Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kas.wow87 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2017 Dnia 29.11.2017 o 06:57, wierzba napisał: W przypadku licówek potrzebny jest profesjonalny i fachowy gabinet stomatologiczny Zgadzam się! Ja jestem pacjentką gabinetu Dent-SM na Bemowie - [link usunięty] - jak ktoś poszukuje dobrego stomatologa, to polecam się tam udać, mają świetny personel, sama jestem na etapie leczenia ząbków właśnie i przymierzam się też do zabiegów bardziej estetycznych :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach