bikson 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2019 Przy tak bardzo zmieniajacych się przepisach - moim zdaniem przez biuro. Bez dwóch zdań. Ja ze swojej strony mogę zarekomendować biuro Abacus p. Jadwigi Adamus. To biuro rachunkowe z Warszawy. Polecam je za sprawną obsługę, dokładność, wyjaśnianie wszystkich zawiłości. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2019 Ja prowadzę przez biuro, ale też staram się nad wszelkimi rozliczeniami mieć kontrolę, i chociaż to trudne próbuję nadążyć za wszystkimi zamianami prawnymi. Teraz jeszcze po stronie pracodawcy będzie system PPK, więc kolejna rzecz do ogarniania. Zależy jak duża firma i ilu pracowników ostatecznie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darion 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2019 Ja zdecydowałem się na zostawienie księgowości firmy biuru rachunkowemu. Lepiej powierzyć to komuś kto się na tym zna. Jeżeli mieszkacie w Szczecinie to polecam wam skontaktować się z biurem http://www.biurogalant.pl Tam spotkacie się z profesjonalną obsługą księgową. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angus 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2019 Tylko biuro. Jak się nasza firemka rozrasta, to lepiej poświęcić to księgowym, a samemu zając się innymi waznymi rzeczami Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotron 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2019 Warto również samodzielnie zająć się prowadzeniem księgowości w swojej firmie, szczególnie że są naprawdę wygodne rozwiązania na przykład do skanowania i wprowadzania do systemu wszystkich faktur w prosty i co ważne szybki sposób jaki umożliwia program Inovice Digitizer. My wcześniej kompletnie nie radziliśmy sobie z ilością papierkowej roboty, na szczęście z ich pomocą koniec miesiąca wygląda spokojnie i nie musimy "zarywać nocy" na ich wprowadzenie ręcznie. Efekt super i mam nadzieję, że nadal będą tak dobrze się sprawdzały. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomekmarzec 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2019 Biuro rachunkowe Abacus z Warszawy (z ul. Lanciego) jest OK. Rozliczenia dokładne, na czas, ochrona firmy przed urzędem skarbowym i zusem. Dzięki temu można spokojnie prowadzić biznes Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dezmont 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 16, 2019 Wszystkim osobom rozglądającym się za dobrym i sprawdzonym biurem rachunkowym na terenie Warszawy polecam skontaktować się z http://www.delta.waw.pl Tam na pewno spotkacie się z profesjonalną obsługą za normalne pieniądze. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agatakalewandowska89 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2019 na suche i zmeczone oczy Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzy1214 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2019 Jeżeli księgowość nie jest strasznie złożona, moim zdaniem najlepiej prowadzić ją samemu- mniejsze koszty. Ja od dłuższego czasu korzystam z programu, w którym łatwo prowadzić księgowość, dodatkowo jest to CRM itd. Mogę polecić [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kmazur 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2019 Ja mogę polecić biuro Gama z Warszawy. Państwo Grabowscy świetnie obsługują wszystkich swoich klientów. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edran 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2019 Ja oczywiście korzystam z usług biura rachunkowego. Lepiej zostawić księgowość komuś kto ma w tym doświadczenie. Jeżeli mieszkacie w okolicach Dąbrowy Górniczej to skontaktujcie się z http://www.saldo.vr.pl/ Na nich można w pełni polegać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolo78 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2020 Ja jestem raczej za tym aby samemu prowadzić księgowość, dzięki czemu nie musimy zatrudniać księgowej. Wystarczy tylko zaopatrzyć się w dobry program księgowy. Ja polecam wam program Ala z pakietu PCBiznes.pl Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach