krzychoo 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2017 Witam! W końcu realizuję swoje największe marzenie w życiu i zakładam własną restaurację. Wszystko jest już niemal dopięte na ostatni guzik, pozostały jedynie detale, które są przecież równie istotne. Zastanawiam się nad takimi szczegółami jak solniczki, chochle i sztućce, które będą obecne na stole w trakcie serwowania dań. Co myślicie o produktach dostępnych w tym sklepie? https://mensahome.eu/wyszukaj/wszystkie/Kuchnia-pl,Narzedzia-kuchenne-plWiele osób polecało mi ten sklep, ponieważ sprzedają tam akcesoria najwyższej jakości naprawdę znanych marek, jakie są wasze opinie? Polecacie ten sklep? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariMari1985 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2017 A to jaka to będzie restauracja ? jaka kuchnia ? mój znajomy ma restauracyjkę sushi i bardzo dobrze mu to idzie a sushi przepyszne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darion 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2018 Warto rozejrzeć się za sprawdzonymi dostawcami jedzenie do restauracji, którą prowadzimy. Ja ostatnio podjąłem współpracę z firmą http://www.hurtowniaeureka.pl Zajmują się dostarczaniem mięsa drobiowego do sklepów i restauracji. Polecam wam zapoznać się z ich ofertą. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ecrosio 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2018 Przede wszystkim to warto rozpocząć od identyfikacji wizualnej - własne logo, ulotki itp itd polecam nasze usługi www.nielada.co Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pasacik1422 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2018 Również mogę ten sklep polecić :). Przy otwieraniu restauracji ważne jest to by mieć klientów i rozgłos. Agencja interaktywna może Cię wypromować i przyciągnąć większą ilość klientów. Mój znajomy korzysta z usług firmy solv. Myślę, że warto zapoznać się z ich ofertą, bowiem to nic nie kosztuje, a możesz tylko zyskać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil21 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2018 Jeśli szukasz operatora do biznesu to polecam OTVARTA. Nowa sieć, dobra dla młodych przedsiębiorców. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filipES 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2018 Niezwykle wartościowe info! Dzięki wielkie. Sądzę, że mi się to przyda :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ćannki 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2018 Największa inwestycja to na pewno sprzęty do takiego lokalu. To pochłania spory budżet, ale możesz też wynajmować, Na przykład Winterhalter pozwala wypożyczyć swoje urządzenia w dobrych cenach. Na początku to super rozwiązanie moim zdaniem Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach