maciejw 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2017 Witam serdecznie! Potrzebuję porady na temat protezy zębowej. Na czym polegają różnice między protezą ruchomą, a stałą? Czym charakteryzuje się [link usunięty] ? Będę wdzięczny za udzielenie mi informacji. Chciałbym niedługo umówić się do protetyka i podjąć decyzję na temat wyboru. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
markozl 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2017 myślę że najlepiej jak poradzisz się protetyka albo dentysty, zależy ilu zębów ci brakuje i jaki budżet możesz na to przeznaczyć Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wizirr85 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2017 Dokładnie, najlepszym rozwiązaniem będzie udanie się do protetyka. Jeżeli jesteś z Warszawy, to warto odezwać się do Hippolit. Na tej stronie http://hippolit.pl/oferta-uslug-stomatologicznych/stomatologiczne-leczenie-protetyczne znajdziesz informacje o leczeniu protetycznym i znajdziesz kontakt do ich gabinetu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kas.wow87 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2017 Ja polecam Dent-SM, zobacz sobie na [link usunięty] , tam znajdziesz informacje na temat świadczonych usług. Protetyką zajmuje się tam pani Jakubowska, bardzo dobry lekarz stomatolog :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jadzi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2018 Jaka jest różnica? Stała proteza jest po prostu mocowana na implantach, jak sama nazwa wskazuje na stałe :) tutaj możesz dowiedzieć się więcej o protezach: [link usunięty] Na pewno jest to droższe rozwiązanie, ale za to zdecydowanie trwalsze. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
balbinkaa 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2018 Dnia 28.12.2017 o 15:47, kas.wow87 napisał: Ja polecam Dent-SM, zobacz sobie na [link usunięty] , tam znajdziesz informacje na temat świadczonych usług. Protetyką zajmuje się tam pani Jakubowska, bardzo dobry lekarz stomatolog :) Słyszałam bardzo dobre opinie o tej pani dr od mojej koleżanki z pracy, która robiła u niej koronki :) Bardzo ładnie wyglądają :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Galadi 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2018 Myślę, że najlepiej jest po prostu wybrać się do jakiegoś specjalisty, który odpowie na wszystkie pytania. Takie kwestie ustala się bardzo indywidualnie, a dobry [link usunięty] powinien rozwiać wszelkie wątpliwości. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzba 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2018 Wydaje mi się, że takie kwestie powinno się przedyskutować z lekarzem Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edran 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2020 Najlepiej wybrać się do sprawdzonego gabinetu protetycznego, w którym dobiorą nam odpowiednią protezę zębową. Jeżeli mieszkacie w pobliżu Puław to wybierzcie się do http://www.protetykpulawy.pl/ Tam na pewno dobiorą wam dobrą protezę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach