sisims 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2017 Witajcie Chciałabym wyjechać na wczasy do Fuerteventury byłam tam już kiedys i bardzo mi się podobało. Znajomi podpowiadają mi, ze najlepsze oferty hotelowe znajdę za pośrednictwem tego biura turystycznego [link usunięty] które specjalizuje się w destynacji hiszpańskiej. Jesteście tego samego zdania? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Veniek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2017 Nie pomogę, ponieważ nie znam tego biura. Ja na wakację najczęsciej jeżdzę z Rainbow Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikocz3 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2018 Ja to wolę sama zorganizować wyjazd, wtedy koszty są zupełnie inne Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plamka 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2018 Ponieważ urlop to jest ten czas kiedy lubię poznawać nieznane miejsca zawsze wybieram wycieczki objazdowe. Można zobaczyć wiele i poznać dany kraj. Świetnym organizatorem takich wyjazdów w atrakcyjnych cenach jest Wytwórnia Wypraw. Byłam z nimi w tamtym roku w Gruzji i Armenii. Było fantastycznie, a w dużej mierze to zasługa organizacji i wspaniałego pilota naszej wycieczki. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marko67 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2018 Ja mam stały przyzwyczajenia wakacyjne zawsze za granicę różne kierunki ważne żeby pogoda była pewna bo urlop niestety tylko raz w roku. Zawsze samolotem z Okęcia nawet mam swój ulubiony parking bezpieczny i tani Park&Fly Uważam że jety tyle fantastycznych miejsc że warto zwiedzać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Avee5 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2018 Moim zdaniem warto zostawić ten temat specjalistom z tego obszaru. To się zaskakująco często sprawdza. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciejo 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2018 Ja uwielbiam latać i zwiedzać. Ostatnio naprawdę dużo podróżuję. I zgodzę się z wcześniejszą wypowiedzią co do parkingu Park&Fly to najlepsza opcja jeśli chodzi o Warszawę. A mam spore doświadczenie w tym temacie. Nie martwię sie o samochód bo bezpieczny monitorowany parking za przyzwoitą cenę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bekus 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2018 Wypowiem się na temat parkingów na lotniskach. Trzeba pamiętać że w czasie wakacji jest mimo wszystko duży problem ze znalezieniem miejsca na dobrym i bezpiecznym parkingu więc warto pomyśleć wcześniej i zrobić sobie rezerwację. Ja tak robię właśnie na Park&Fly to dobry i sprawdzony parking. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2018 Widzę ,że spore zamieszanie wokół parkingów faktycznie ciężko z miejscami zwłaszcza w wakacje a ceny trochę wygórowane. Jednak jak koledzy wcześniej piszą warto znaleźć dobry parking żeby się nie rozczarować. Zajrzę do oferty tego który polecacie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aangeel 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2018 Z parkingami rzeczywiście jest dość duży problem. Dlatego ja staram się nie latać samolotami; nie przepadam za tym środkiem lokomocji (cierpię na dość silny lęk przed lataniem). Wycieczki organizujemy sobie samodzielnie; to sama przyjemność i nie trzeba płacić pośrednikom. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach