Bartoszek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2017 Uważam, że [link usunięty] jest najlepszym rozwiązaniem stworzonym do wymiany walutowej. Jest on bardzo bezpieczny, a także oferuje często dużo korzystniejsze kursy od stacjonarnych kantorów. Korzystam od kilku lat i nie żałuję :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eliasz2096 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2017 A ja nie wiem za bardzo skąd się wziął boom na to ? ____________ [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwo80825 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2017 Te wszystkie kantory to jedno wielkie zdzierstwo :/. Ceny i kursy zawyżone tylko po to aby wyciągnąć kasę z klientów :/. ____________ [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olis123 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2017 tkm serwis jest to strona gdzie możemy kupić wszystko do przesyłek w bardzo niskiej cenie. Polecam serdecznie ja systematycznie korzystam !! [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danadana 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2017 Porównywałam naprawdę wiele ofert i muszę przyznać, że to kantory online mają zdecydowanie lepsze oferty aniżeli te stacjonarne. Ja osobiście wybieram [link usunięty] , ponieważ poza atrakcyjnymi kursami istnieje również możliwość rezerwacji kursów. Uważam, że to świetne rozwiązanie. Polecam wam zajrzeć na stronię i poczytać na ten temat. Jestem przekonana, że wam również spodoba się ta oferta. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach