jerti28 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2017 Pilnie szukacie dobrego mieszkania w Wrocławiu ? Zobaczcie na [link usunięty] idealne mieszkania w nowoczesnym budownictwie i świetnej okolicy w Wrocławiu, niesamowicie dobre ceny ! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mirro33 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2017 Ceny są naprawdę różne, chociaż w dużych miastach mieszkania kształtują się w podobnej cenie. Ja rozglądam się za mieszkaniem w Warszawie. Zdecydowałem się na współpracę z biurem nieruchomości [link usunięty] bo nie bardzo mam czas na szukanie samodzielne. Myślę, że znajdą dla mnie coś odpowiedniego. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kas.wow87 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2017 Czyli szukasz na rynku wtórnym? Ja osobiście jestem zwolenniczką kupowania mieszkania od dewelopera - nasze mieszkanie kupowaliśmy od [link usunięty] , to była świetna decyzja, bo mieszkanie naprawdę jest super, a cała transakcja przebiegała bez najmniejszych komplikacji :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yona 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2018 Nie da się się odpowiedzieć precyzyjnie na to pytanie bo wiele zależy od lokalizacji i standardu mieszkania a jeśli chodzi o Wrocław to najlepszy stosunek jakości do ceny mają te na osiedlu Nowe Miasto Różanka położonym tuż nad Odrą Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwinaS 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2018 cena mieszkania w większości zależy od lokalizaji. Każde miasto ma swoje ulubione lokalizacje, gdzie ludzie chętnie kupują mieszkania Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach