samanta1 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2017 Cześć. Też macie problem z cellulitem? Słyszałam, że świetne efekty są po takich zabiegach [link usunięty] Jest to jak najbardziej bezpieczne, a efekty są niesamowite. Robiłyście sobie taki zabieg? Ma on naprawdę dobre opinie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maupiatka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2017 Niestety tak... Moim zdaniem warto szczotkować skórę na sucho. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazimierz50 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2017 A słyszeliście może o [link usunięty] w tej klinice robią podobno takie rzeczy i ludzie sobie bardzo chwalą. Pytam, bo moja żona bardzo chce zdecydować się na taki zabieg. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzba 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2017 Tak łatwo nie ma niestety. Wiele kobiet się z tym zmaga bezskutecznie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zestumilowegolasu 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2017 Mnie pomogło szczotkowanie ciała na sucho. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hektor 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2018 Najlepiej przy walce z cellulitem wspomóc się różnego rodzaju zabiegami w salonach kosmetycznych. To bardzo pomaga. Ja chodziłam do Artimex w Raciborzu i przy jednoczesnej diecie i kilku zabiegach udało mi się bardzo zmniejszyć widoczność cellulitu. Polecam. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariolka123 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2018 Najlepsze są ćwiczenia i odpowiednia dieta. Z pomocą trenera można skutecznie pozbyć się cellulitu. Wiadomo, ze to inwestycja, ale inwestycja w siebie. Sami zobaczcie oferty trenerów, ja korzystam z tej wyszukiwarki [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mustynia 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2018 w usuwaniu cellulitu ważne jest picie odpowiedniej ilości wody :) ale ważny jest skład tego co pijemy, ostatnio sporo się o tym na https://www.darnatury.pl/woda/sklad-mineralny dowiedziałam. Nie warto kupować pierwszej lepszej wody Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellena 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2018 Walka z cellulitem jest bardzo trudna. Ja staram się walczyć o lepszy wygląd chodząc na siłownię i zajęcia fitness. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jonagold 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2018 Ja myślę, że nie ma jednego cudownego sposobu na cellulit. Lepiej zaatakować z kilku frontów ;) [link usunięty] fajny artykuł właśnie na ten temat :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maupiatka 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2018 A szczotkowanie na sucho? Ktoś próbował? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bielik87 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 Na szczęście obecnie medycyna estetyczna może pomóc w walce z cellulitem. Np. mezoterapia :) Warto poczytać o takich zabiegach, ja osobiście polecam stronę [link usunięty] , sama u dra Migały robiłam zabieg mezo i wiem, że super efekty daje :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach