Różyczka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2017 Cześć. Planowałam wreszcie kupić na sylwestra szampana, ale ceny są nieco zaporowe, a ja będę miała na ten miesiąc niewiele pieniędzy. Idę więc na kompromis - wino musujące:) Czy jest jakieś szczególnie dobre z tej [link usunięty] strony, za niewielką, w porównaniu do szampana, cenie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiola438 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2017 Dobre wino musujące znajdziesz na [link usunięty] - wybór spory, ceny atrakcyjne. Nie można wybrać źle, a z pewnością jako smakosz poczujesz różnicę i zasmakujesz w ich winach. Moje ulubione czerwone dostępne są w wielu nutach i degustuję już jakiś czas, także bez okazji :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marlena 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2017 Ja widziałam ostatnio fajne wino musujące z drobinkami, rewelacyjnie to w lampkach wyglądało. Ale już nie pamiętam co to za firma. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellena 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2017 Dostałam takie wino musujące, które po potrząśnięciu wygląda jakby było perłowe, unoszą się w nim jakieś błyszczące drobinki, generalnie ma kolor niebieski. Wygląda bardzo interesująco, ale jeszcze nie odważyłam się go otworzyć i spróbować. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Colt 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2019 Na stronie https://dom-szampana.com.pl/ znajdziesz wszystko czego potrzebujesz 🙂 mają nie tylko doskonałe wina musujące, ale również szampany. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsterka4 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2019 Super pomysł z takim eleganckim winem z drobinkami, nawet nie wiedziałam, że takie istnieją 🙂 W weekend urządzam grilla i to będzie chyba mój wybór, bo piwa pić nie lubię. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aleksandra.jackowska 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2019 Uwielbiam winko musujące ... moim faworytem jest Cin & Cin :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach