klarowna 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2017 Co sądzicie o takim rozwiązaniu? Zastanawiam się nad założeniem sklepu odzieżowego. Tutaj http://www.angora-odziez.pl/outlet/home/ widziałam odzież outlet. Może to będzie dobry punkt zaczepienia? Takie ubrania są tańsze, a nadal nowe, więc ludzie chętnie będą po nie sięgać. Działać stacjonarnie czy w internecie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natka269705 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2017 Według mnie powinna pani połączyć zarówno outlet internetowo i stacjonarnie. Na pewno byłby większy interes, ale dzięki internetowi zyskałaby pani szerszy rozgłos Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kas.wow87 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2017 No nie wiem, moim zdaniem warto sprofilować taki sklep, bo z tego co widzę, to jednak sklepy, które mają wszystko i nic radzą sobie słabo... A np. sklepy, które mają konkretny asortyment, np. [link usunięty] - trafiają w potrzeby konkretnych klientów. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morgom 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2018 Jeżeli zdecydowaliście się na stacjonarny sklep z ubraniami to mogę wam polecić firmę http://www.gecko.pl, która produkuje łączniki do etykiet i inne systemy zabezpieczające ubrania przed kradzieżą. Każdy kto prowadzi sklep z ubraniami powinien je zabezpieczyć w taki sposób. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maritta 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2018 Przy dzisiejszej silnej konkurencji nie odważyłabym się z takim biznesem... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik78 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2018 A dla czego nie ??? jeżeli jest to interes dobrze przemyślany i ceny nie są z kosmosu. Moja córka prowadzi sklepik z używanymi ciuszkami dla dzieci i taki sklepik jest jeden w okolicy. Bardzo dużo Pan tam przychodzi z małymi dzieci. Ubranka zamawia z zagranicy i ciuszki nie są zniszczone . Dla lepszego efektu prasujemy je i każde ubranko jest powieszone na wieszaczek. Jeżeli o sam interes chodzi to córce przydała się też fachowa pomoc rachunkowa w biurze z Katowic [link usunięty] - w takim czy innym biznesie warto mieć kogoś kto poprowadzi nasze sprawy rachunkowe. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabriella 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2018 Ja zajmuję się copywritingiem, ale pracowałam niedawno dla takiego sklepu [link usunięty] który ma w ofercie sukienki damskie, dresy, sukienki wiosenne, tego typu ciuszki. Oni dość intensywnie się promują, i wydaje mi się że w tej branży panuje duża konkurencja, musi jednak być możliwość znalezienia własnej niszy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joanna_33 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2018 jak z ciuchami to trzeba wybrać grupę docelową albo idziemy w coś oryginalnego i dość trudno dostępne w PL albo, jest wysokiej jakości i wyprodukowane w PL, dobre zdjęcia, dobre opisy, dobry marketing. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katarynka1 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2018 To bardzo dobry pomysł. Ja mam koleżanki, które rzuciły pracę i założyły sklep internetowy. Teraz pracują zdalnie, mają same super ubrania, więcej czasu dla siebie i zarabiają więcej. Jedna założyła, udało jej się to i druga podchwyciła temat. Także coś w tym jest. Jak byś chciała jednak zakładać taki sklep dobrze dobierz platformę, żebyś nie miała problemów technicznych. Sprawdź ofertę selesto.pl . Moje dwie koleżanki właśnie tam mają. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amelia 0 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2018 stacjonarnie to w małych miejscowościach,w dużych miastach są galerie i tam ludzie na promo kupią taniej, niż nawet u Ciebie w outlecie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kandar 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2018 Sprzedaż ubrań to dobry pomysł. Ludzie zawsze je kupują, często nawet gdy ich nie potrzebują. Jeżeli zdecydujesz się na ten biznes to powinieneś rozpocząć współpracę firmą http://www.gecko.pl Zajmują się sprzedażą metkownic, łączników do etykiet i zabezpieczeń do ubrań. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olga1981 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2018 Kawiarnia będzie lepiej Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndrzejTok 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2018 Dobry pomysł, jeśli masz wyrobioną jakąś markę, nie wiem, jesteś youtuberem, blogerem albo masz fanpage z dużą ilością fanów, to wówczas sklep z koszulkami to dobry ruch Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Negocjato_pl 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2018 W tym przypadku dużo zależy od pomysłu na sklep, oraz od asortymentu jaki będziemy posiadać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzba 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2018 Nie sądzę. Dlaczego? Po pierwsze i chyba najważniejsze - gigantyczna wręcz konkurencyjność. Sklepów z ubraniami jest mnóstwo i żeby wejść w ten biznes trzeba mieć naprawdę wiele, wiele, wiele szczęścia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja.kaja85 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2018 jest jedno ale....polska konfekcją wraca do łask....teraz ludzie chcą ubierać się w polsckie marki a nie u chińczyka.... dla tego jak ktoś z was ma dobry pomysl i glowe na karku to dlaczego nie :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lotoska 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2018 Wydaje mi się, że musiałabyś mieć świetny biznesplan,a w dodatku swoje oryginalne ciuchy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dezmont 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2019 Warto zainwestować w reklamę świetlną lub neon, który zaznaczy naszą obecność. Osobiście polecam wam w tej sprawie skontaktować się z firmą https://literypodswietlane3d.pl/Zajmują się wykonywaniem tego typu rzeczy i są w tym naprawdę dobrzy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HalinaKoziol 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2019 Moja znajoma prowadzi salon odnowy biologicznej wiecei botoxy , hialurony i te sprawy..... Babeczka zarabia tysiące złotych . Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morgom 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2019 Jeżeli zdecydujecie się na ten biznes to polecam wam nawiązać współpracę z firmą http://www.zawieszki.com Od nich zakupicie zawieszki sklepowe, haczyki oraz inne produkty, które są niezbędne w sklepie odzieżowym. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darion 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2019 Jeżeli zdecydujecie się na otwarcie własnego sklepu z ubraniami to polecam wam nawiązać współpracę z firmą http://www.victor-moda.pl Jest to producent stylowej odzieży męskiej, z którym sam współpracuję. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hansol 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2019 Jeżeli chodzi o marketing internetowy, to ja ufam jedynie sprawdzonym firmom. Właśnie dlatego zdecydowałem się na reklamę od firmy - pozwala mi to na szybki rozrost działalności, co oczywiście przekłada się na wyższe zarobki. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MilaK 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2019 Sklep z ciuchami to dobry pomysł, jeśli ma się ciekawy koncept. Teraz ciuchy można dostać praktycznie wszędzie, więc jeśli chcesz się wyróżnić, to trzeba wymyślić coś wow J Ciekawy design, albo skupić się na jakimś konkretnym typie ciuchów – np. sportowe czy eleganckie. Najważniejsze jest to, aby dobrze i umiejętnie dobrać dostawców. Przyda się kontakt do http://www.bilo.pl – farbiarni, która w profesjonalny sposób obrobi ciuchy i przygotuje je do dalszego wykończenia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eva321 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2019 Ciężko się wybić z ciuchami, na rynku istnieje ogromna konkurencja Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tim 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2019 Dokładnie, konkurencja może Cię zmiażdżyć - no chyba, że sprecyzujesz swój towar i skupisz się na określonej grupie odbiorców czasem mniej znaczy więcej 🙂 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach