bussnero 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2017 Cześć! Od kilku tygodni mam przeczucie, że żona mnie zdradza. Wraca późno do domu, itd. Poszukuję detektywa, który pomoże mi w tej sprawie. Dzięki z góry za pomoc :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meronia 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2017 Radziłabym uważać z przeczuciami, ponieważ często bywają niesłuszne. Tak było w mojej sytuacji. Podejrzewałam męża o zdradę, więc wynajęłam detektywa z firmy [link usunięty] Po 2 tygodniach jego działań okazało się jednak, że mój mąż jest mi wierny i nigdy nie doszło do żadnej zdrady. Było mi strasznie głupio i oczywiście przyznałam mu się do wynajęcia detektywa. Trochę się wkurzył na mnie, ale ostatecznie wszystko dobrze się skończyło :) Mam nadzieję, że Twoja żona jednak Cię nie zdradza i wszystko będzie w porządku. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zestumilowegolasu 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2017 Jak ktoś tego akurat potrzebuje to czemu nie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach