Noella 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2017 Co, oprócz suplementów, mogę stosować, żeby poprawić kondycje paznokci? Są w opłakanym stanie, a chciałabym przestać wstydzić się swoich dłoni. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sanczez 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2017 Pomyśl o jakichś suplementach słyszałem, że np. Oeparol jest bardzo dobry nie tylko na poprawe kondycji paznokci, ale takze i wlosow. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olek94 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2017 Albo brakuję Ci witamin, po prostu zrób badania. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thierry 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2017 Moja żona używa specjalnej odżywki: http://goldenrose.pl/produkty/paznokcie/odzywki-do-paznokci/black-diamond-hardener---odzywka-wzmacniajaca-paznokcie---golden-rose.html , której zadaniem jest wzmocnienie płytki paznokciowej. Pracuje prawie cały dzień stukając w klawiaturę, więc musi tę odżywkę nakładać regularnie. Spróbuj, a jeśli to nie pomoże to powinnaś iść do lekarza, bo on będzie wiedział, jakie dokładnie suplementy powinnaś brać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
betka_p 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2017 Mi się paznokcie zniszczyły po hybrydach. Dużo czasu mi zajęła ich odbudowa. Oprócz odżywek, musiałam sumplementować się do wewątrz. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzba 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2017 Są dostępne odżywki do paznokci, jak sądzę warto z takich skorzystać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ag_a 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2017 Olejki do paznokci, serum, dobre kremy do rąk - dobrze jest też ściąć pazurki. Ale bez prawidłowej diety takie działania nie będą w 100% skuteczne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kanapozaur 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2017 To pewnie sprawa dosyć indywidualna ale mi się mocno polepszyła kondycja paznokci jak zaczęłam robić sobie manicure hybrydowy. Może dlatego, że taki manicure robi się dosyć rzadko - u mnie mniej więcej raz na 3 tygodnie. A na http://urodaizdrowie.pl/jak-wybrac-lakier-hybrydowy możesz przeczytać jak wybrać dobry lakier hybrydowy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justa_1985 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2017 Ja polecam krzem z witaminą C. [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Derfins 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2018 Najlepiej zobacz [link usunięty] . Myślę, że może Ci pomóc. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hektor 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2018 U mnie pielęgnacja paznokci odgrywa bardzo duża rolę, bo kupiłam [link usunięty] do ściągania żelu i zawsze pilnuję tego aby nie zniszczyć płytki. Stosuję różne olejki i balsamy i dzięki temu mam bardzo zdrowe paznokcie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuszdebowski93 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2018 Nie wiem czy słyszałaś już o takim produkcie wcześniej, ale moja żona stosuje nowy rodzaj nazywany inaczej lakierem winylowym. Powiem szczerze, wygląda to całkiem nieźle. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martadygant 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2018 Czasami moczę ręce w oliwie. Raz na jakiś czas, ale dzięki temu ręce są delikatniejsze, a paznokcie się nie łamią. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monica 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2018 Ja użwam hybryd i nie mam problemów z paznokciami ale kiedyś pamiętam jak pierwsze hybrydy zrobiłam i sama ściągnęłam bez acetonu. Maskara z paznokciami. Ale od tamtej pory zaczęłam brać zwykły skrzyp i nie mam już problemów. Przestały mi też wypadać włosy, Polecam. _________________________________________________ [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellena 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2018 Ja robię sobie też od jakiegoś czasu hybrydy i nie mam żadnego problemu, paznokcie są ładne, długie i niezniszczone. Brałam wcześniej różne suplementy, ale nie działały za bardzo. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiktorex 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2018 Dobry pomysł z tymi hybrydami. Moja żona też odkąd je robi pa piękne paznokcie. Teraz planuję jej kupić [link usunięty] i lakiery, aby mogła ogarniać manicure sama a nie chodzić do kosmetyczki. Myślicie, że to dobry pomysł? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ag_a 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2018 Można jeszcze zastosować manicure japoński. Polega on na wcieraniu w paznokcie pasty z witaminami i minerałami. Taki zabieg wzmacnia i nabłyszcza płytkę paznokcia. Te pasty zawierają w sobie krzemionkę, pyłek pszczeli, keratynę, witaminę A i E. Zabieg należy powtarzać 3-4 razy w odstępie 3 tygodni. Po takim zabiegu nie można zrobić manicure hybrydowego, bo płytka jest tłusta i hybryda nie będzie się jej trzymać. Nie wolno go też wykonywać na zniszczone paznokcie zaraz po zdjęciu hybrydy - wtedy należy odczekać też jakiś czas, żeby nie wyrządzić większych szkód. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Jolcia 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2018 Spróbuj może lakieru hybrydowego co? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2018 W takich sytuacji warto zdecydować się na manicure japoński. Super sprawa! Paznokcie wyglądają naturalnie i są odżywione. Trzeba oczywiście taki manicure wykonywać regularnie - czy to u kosmetyczki czy też samodzielnie w domu. Nie jest to wcale takie trudne jakby się mogło wydawać. Tutaj http://dlapaznokci.pl/czym-manicure-japonski/ można dowiedzieć się więcej na ten temat. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakub89 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2020 Chyba eveline nie ma sobie równych jeśli chodzi o produkty do paznokci. Ubóstwiam ich odżywki- tani i prosty sposób na ich odbudowę i regenerację na dłuuuugo 😉 mam już kilka kuracji za sobą i zawsze jestem zadowolony z efektów, Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiligina 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2020 Na zniszczone paznokcie super są te odżywki z Bielendy z linii Bio Vegan Nail Care , ja akurat używam tej z konopiami siewnymi super poprawia wygląd takiej zniszczonej płytki paznokcia Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kruszyna 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2020 Wygląd moich paznokci woła o pomstę do nieba, muszę się wybrać do kosmetyczki, ale oczywiście, nie mam kiedy. Ciągle coś, albo ktoś. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach