Magdalena55 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2017 Wraz z mężem poszukujemy swojego miejsca na Ziemi. Zależy nam na mieszkaniu poza centrum miasta najlepiej w piętrowym domku. Udało Nam się trafić na [link usunięty] , w dogodnej dla Nas lokalizacji. Czy ktoś z Was mieszka w podobnej okolicy? Nie odczuwa się tam tempa miasta? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hiacynta 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2017 my budowaliśmy. Mój maz stwierdził ze nie chce gotowego bo to nie bedzie nasz...ze chce miec w tym udział , w planowaniu tez, wiec inaczej sie nie dało, trwało, przysporzyło trosk, stresó, zmartwien...ehh..ale juz po, na szczescie bo nie dałabym rady dłużej w tych stresach i braku odpoczynku. mozemy polecić firmę [link usunięty] której materiały i informacje na stronie były bezcenne. Kalkulator do wyliczen ile potzrebujemy betonu, kilka miast w których mozna odebrac, zamówic, info jaki rodzaj do czego, nowe rozwiazania, super sprawa:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasandrek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2017 Jeżeli to dom używany i ma swoje lata to ja polecam sprawdzić takie pomieszczenia jak piwnica lub strych. To często tam mogą się kryć największe niespodzianki. Jednocześnie usługami takimi jak dezynfekcja i dezynsekcja zajmują się profesjonalne firmy . Na stronach [link usunięty] można znaleźć pełną ofertę razem z opisem i cennikiem. Ja u siebie w piwnicy odkryłam szczury i byłam bardzo zaskoczona, bo poprzedni właściciel zapewniał, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Dobrze, że kontakty do różnych specjalistów mam pod ręką. :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach