kamillo 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2017 Dzień dobry, myślę nad wyjazdem do Niemiec. Chciałabym podjąć tam pracę w charakterze opiekunki osób starszych. Sporo się ogląda w telewizji , że opiekunka osób starszych została oszukana w Niemczech. Dlatego mam duże obawy. Są w naszym kraju agencje, które pośredniczą w znalezieniu pracy jako opiekunka osób starszych: [link usunięty] , sądzicie, że to bardziej bezpieczna opcja?? Potrzebuje na prawdę troszkę zarobić, natomiast nie chcę pracować dwa miesiące za darmo. Proszę o wypowiedź ludzi, którzy wyjechali w charakterze opiekunki osób starszych do Niemiec. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gregorz111 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2018 Dobrze jechać z agencją, wtedy dużo łatwiej o pracę. Samodzielny wyjazd zawsze jest obarczony ryzykiem i może się nie udać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2018 Niby z agnecją bezpieczniej, ale z drugiej strony jadąc samemu chyba jesteśmy w stanie więcej zarobic. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ceo@ 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2018 Związku z zamknięciem aktualnego forum, zapraszamy na nowe forum!!! Zapraszam serdecznie na nowe forum o biznesie ->>>>> [link usunięty] Zapraszam do rejestracji, udzielania się, oraz polecaniu! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzystko 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2018 Czy uważacie, że nadal warto wyjeżdżać do pracy za granicą? Ja na ten temat czytałam w https://ekantor.pl/polacy-juz-nie-beda-wyjezdzac-zycie-na-emigracji-coraz-mniej-atrakcyjne/ . Uważam, że warto poczytać, bo temat naprawdę interesujący. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiola438 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2018 Jednak z logistyka i wsparcie jest w takich wyjazdach ważne, a z [link usunięty] chociażby macie pewność, że będzie legalnie, bezpiecznie i na poziomie. Chodzi tu o prace jako opiekun osób starszych w Niemczech, trudne ale ciekawe wyzwanie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarenka 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2018 Jest sporo ofert firm kierujących do pracy za granicą typu [link usunięty] ale wydaje mi się, że to nie jest praca dla każdego. Tylko najbardziej zdeterminowani poradzą sobie z przeciwnościami, których pewnie nie brakuje. Mimo przeciwieństw o współpracy z agencjami warto pamiętać, bo często jest u nich praca od ręki. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2018 Najlepiej złapać kontakt do osób, które z daną agencją wyjeżdżały, to chyba jedyny sposób, żeby pozbyć się obaw. No i sprawdzić agencję we wszystkich możliwych rejestrach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek3 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 Najlepiej znaleźć pracę przez znajomych. Kolega pojechał do pracy do Niemiec z agencją. Potem sam tam sobie załatwił pracę i ściągnął brata. Często przyjeżdżają w dni wolne do domu, bo z [link usunięty] mają tanie przejazdy. A busy są komfortowe, wyposażone w klimatyzację i tv. Jeżdżą punktualnie. i nie ma problemu z zabraniem większego bagażu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach