natka.klara 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2017 Witajcie Od pewnego czasu myślę jak zorganizować jakieś wsparcie w sieci dla rozpoznawania oraz pozytywnego kojarzenia mojej marki w sieci .Znalazłam takie info w sieci [link usunięty] kojarzycie tą stronę. Szukam fachowca który rozumie jak ważna jest ochrona wizerunku w internecie jaki ma wpływ na długofalowy rozwój firmy i wie jak odpowiedzialnie zaplanować takie działania. kojarzycie tą stronę pozdrawiam i dziękuję za pomoc Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samanta1 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2018 Warto pomyśleć np. o takim rodzaju marketingu [link usunięty] Bardzo pomaga on w uzyskaniu dobrego wizerunku w sieci i na rynku. Gdy sławne osoby zareklamują nas osobiście to niejednokrotnie nasza firma będzie przynosić większe zyski. To sprawdzony sposób na rozwój swojej firmy. Warto o tym pomyśleć. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabriella 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2018 Często zdarza się że ktoś próbuje pogorszyć nasz wizerunek, pozycjonując nasze strony na hasła "oszuści", "złodzieje", "gówniana strona". Jak tego uniknąć? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach