szachmat89 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2017 Aktualnie szukam sprawdzonego sklepu, w którym kupię porządny bagażnik dachowy. Poprzedni kupiłem na allegro i okazał się, że produkt nie jest dostosowany do mojego samochodu. Oczywiście zwróciłem go do sprzedawcy, ale ile straciłem przy tym nerwów i czasu to szkoda gadać. W internecie znalazłem sklep [link usunięty] Znacie może tę markę? Ich oferta wygląda bardzo atrakcyjnie , ale po ostatnich przygodach jestem uczulony na zamawianie czegokolwiek z internetu. Jeżeli macie jakieś swoje sprawdzone sklepy, to również będę wdzięczny jeżeli napiszecie mi ich nazwy i co warto w nich kupić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olek94 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2017 Nie znam, ale myślę, że Allegro trochę traci obecnie. Już lepiej zamawiać przez sklepy internetowe. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ćannki 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2018 Zależy czego potrzebujesz, ja w bardzo różnych miejscach zamawiam, czasami przez internet, tak jak ostatnio tą kamerkę - http://www.royall.pl/ Takie gadżety i akcesoria są przydatne to warto inwestować Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dancefloor9 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2018 ja w sumie używam tylko nawigacji ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barbarka85 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2018 Pamiętacie żeby mieć w portfelu numer do dobrej firmy, która zajmuję się pomocą drogową 24 h na dobę w Warszawie [link usunięty] . Miałam okazję korzystać jak popsuł mi się samochód. Pomoc drogowa przyjechała w 15 minut i odholowali moje autko. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marakesz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2018 Spróbuj zaglądnąć do sklepu [link usunięty] mają duży asortyment jeżeli chodzi o wyposażenie i kosmetykę auta. Może akurat tam znajdziesz to czego szukasz. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darion 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2019 Szeroki wybór akcesoriów samochodowych takich jak oleje silnikowe, smary, kosmetyki samochodowe czy płyny do chłodnic znajdziecie w ofercie firmy http://www.buwar.pl Polecam wam zapoznać się z ich ofertą. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morgom 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2019 Fajnym sklepem internetowym, który posiada ciekawą ofertę akcesoriów samochodowych w niezłych cenach jest http://www.marakces.pl Sam zakupiłem od nich między innymi fotele do swojego samochodu i kamerę samochodową. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YlbRhynchodo 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2019 Na allegro tez można trafić na dobre rzeczy. Ale wcześniej warto się zaznajomić jakiej marki kupić produkt. Jaki jest sprawdzony. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czRO3334 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2020 Jakbyś zdecydował się jednak na bagażnik na hak to dobrą firmą montującą haki jest besthol w Warszawie. Świadczą także usługi pomocy drogowej, holowania. Naprawdę super ekipa [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czRO3334 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2020 Jeśli jednak zdecydujesz się na bagażnik na hak holowniczy i będziesz potrzebować go założyć to w Warszawie mogę polecić Ci [link usunięty] . Świadczą też usługi holowania czy pomocy drogowej. Ja zakładałem u nich hak na bagażnik 2 lata temu, wszystko super. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wizirr85 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2020 Skoro o samochodach mowa, to koniecznie musicie odwiedzić ten artykuł https://www.domowe-sposoby.pl/rozne/czym-myc-samochod/ z którego dowiecie się, czym i jak myć samochód w domowych warunkach! Bardzo przydatna wiedza zwłaszcza w okresie kwarantanny, w którejmamy więcej czasu na tego typu rzeczy 😉 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach