Noella 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2018 Szukam namiarów na dystrybutorów środków czystość i wszystkich produktów do wyposażenia hotelu i restauracji. Sprawdzona firma. Możliwość negocjacji ceny. Ktoś? Coś? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
[email protected] 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2018 Związku z zamknięciem aktualnego forum, zapraszamy na nowe forum!!! Zapraszam serdecznie na nowe forum o biznesie ->>>>> [link usunięty] Zapraszam do rejestracji, udzielania się, oraz polecaniu! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thierry 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2018 Najlepiej zwrócić się do firmy, która ma duże doświadczenie w dystrybucji takich środków, wtedy też na pewno mają opracowany system upustów i rabatów dla klientów. Zerknij na ich asortyment: http://lineatrade.net/, bo tego szukasz. Wszystkie produkty spełniają normy bezpieczeństwa i posiadają niezbędne certyfikaty, a co najważniejsze - wykonane są z wysokiej jakości materiałów - zatem będą trwałe! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dezmont 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2018 Profesjonalną hurtownią chemii gospodarczej, która oferuje dobre środki w dobrych cenach jest http://www.taks.stg.pl Sam kupuję od nich środki czystości do swojego hotelu i jestem z nich bardzo zadowolony. Polecam wam tę hurtownię. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andnowy 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2018 A to ciekawe. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kowal77 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2018 Ja mogę polecić sklep ole.pl jest tam wysokiej jakości [link usunięty] , która może być stosowana np w hotelach czy biurach lub innych podobnych miejscach. Moja firma zamawia od nich już od bardzo dawna i mogę potwierdzić, że są to naprawdę bardzo dobre środki, cenowo też wychodzi bardzo korzystnie. Więc jeśli ktoś szuka takiej chemii to mogę zdecydowanie zarekomendować ten sklep. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kandar 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2018 Bardzo dobrą firmą, która jest producentem profesjonalnej chemii gospodarczej jest http://www.pollena-paczkow.pl Produkty przez nich sprzedawane są bardzo skuteczne, więc polecam wam się nimi zainteresować. Dodatkowo mają niezłe ceny. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darion 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2018 Ostatnio postanowiłem rozejrzeć się za profesjonalnymi środkami czystości do mojej firmy. Trafiłem na ofertę http://www.lineatrade.net Sprzedają środki czystości i urządzenia do utrzymania czystości dla firm i sklepów. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bobsonrobson 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2018 W dobie rozwoju sklepów internetowych coraz trudniej jest podjąć decyzję o zakupie jakiegoś towaru. Jest duża konkurencja i środkow czystości bardzo dużo. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArekZ 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2018 A może warto poszperać w tej sprawie w Internecie. Myślę, że na pewno znajdą się fajne porady. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ergolet 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2018 Mam z grubsza to samo zdanie co mój poprzednik. Nic dodać oraz nic ująć. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smierson 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2018 Te produkty kierowane do branży horeca nieraz są lepsze, niż te znanych marek kupowane w sklepach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrew_wojownik 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2018 Najlepiej sprawdzić firmy, które działają lokalnie i wspierać miejscowych przedsiębiorców. Jako, że prowadzisz coś większego to spokojnie wynegocjujesz fajne ceny. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kandar 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2018 Jeżeli rozglądacie się za sprawdzoną firmą, która oferuje środki wysokiej jakości to skontaktujcie się z http://www.lineatrade.net Sam zainwestowałem w ich produkty i jestem bardzo z nich zadowolony. Polecam wam podjąć z nimi współpracę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajtanszeWagi_pl 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2018 Akurat jeżeli chodzi o dobre i sprawdzone, skuteczne środki czystości to polecam szukać ich w sklepach internetowych gdzie znajdziesz największy wybór i niemal zawsze masz niższe ceny niż w sklepach stacjonarnych. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tanizaki 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2018 Niestety, ale nie mam wiedzy i doświadczenia w tym zakresie tematycznym. Dlatego też nie bardzo będę w stanie pomóc. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dezmont 0 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2018 Jeżeli rozglądacie się za dobrymi środkami czystości to skontaktujcie się z firmą http://www.taks.stg.pl Jest to hurtownia chemiczna, która znajduje się w Starogardzie Gdańskim. Na ich produktach można polegać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pmarek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2018 Ciężko mi powiedzieć coś na ten temat - niestety nie obracam się w tym temacie, ale większość osób z tego co widzę podała dosyć racjonalne pomysły. Powodzenia! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monogramus 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2018 Poszperajcie w Sieci w tej sprawie. Na pewno się coś znajdzie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3dprint 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2019 Akurat jeżeli chodzi o środki czystości to ja zazwyczaj kupuje je w dobrych sklepach internetowych, gdzie mam szeroki wybór i niższe ceny, poza tym takie zakupy online to zawsze bardzo duża wygoda. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darion 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2019 Jeżeli zależy wam na skutecznych środkach czystości, które nie będą kosztowały fortuny to zajrzyjcie na stronę http://www.pollena-paczkow.pl Jest to bardzo dobry producent środków czystości, z którym sam współpracuję. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frea 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2020 Warto rozejrzeć się za jak najlepszą firmą, która oferuje wysokiej jakości chemię do czyszczenia. Ja polecam wam zapoznać się z ofertą sklepu internetowego https://chemiadoczyszczenia.pl/ Na ich produktach można w pełni polegać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michal80 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2021 Z własnego doświadczenia mogę polecić Ci również ofertę firmy www.elte.pl. Posiadają w asortymencie chemię profesjonalną, artykuły higieniczne oraz artykuły do sprzątania. Gwarantują wysokiej jakości produkty, atrakcyjne ceny oraz pomocną obsługę klienta. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natcha 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2021 Polecam firmę Higiena Serwis (z Warszawy, ale działa na całą Polskę) - nie tyle ze względu na bogaty asortyment (w zasadzie w jednym miejscu wszystko - od kosmetyków i galanterii, po środki czystości, artykuły higieniczne, serwetki gastronomiczne itd. itd.) co ze względu na super podejście do klienta. Na wielu artykułach można sporo zaoszczędzić, wszystko kwestia dobrania produktów do potrzeb itd. Zachęcam do kontaktu z nimi, ceny ustalić można indywidualnie, skorzystać albo z aktualnych promocji albo po prostu dostanie się ciekawa ofertę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika44 0 Zgłoś post Napisano 26 Kwiecień I jak udało się już znaleźć dobrego i sprawdzonego dostawcy w zakresie środków czystości oraz potrzebnych urządzeń i sprzętów do zachowania porządku? Jeśli nie, to jak najbardziej mogę polecić Wam, żebyście także wzięli pod uwagę ofertę przygotowaną przez [link usunięty] , w przypadku których można liczyć na terminowość przeprowadzonych realizacji, dobry stosunek cen do jakości i jednocześnie najlepsi producenci. Powinniście sprawdzić sobie co i jak! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach