kasia6800 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2018 Swego czasu intensywnie poszukiwałam dobrego stomatologa w Krakowie i jak to zawsze mam w zwyczaju radzę się swoich znajomych i przyjaciół. Polecono mi dwie może trzy kliniki, z których wybrałam jedną , gdzie przyjmuje [link usunięty] .Tam poczułam ,że mam do czynienia z fachowcem w swojej dziedzinie.Podejście do dzieci także rewelacyjne ;a dla mnie bardzo ważne . pzdr Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danadana 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2018 Ja korzystam z opieki zdrowotnej Medicover, moim zdaniem nie mają sobie równych. Ale odnośnie stomatologa, to ciekawi mnie temat implantów zębowych. Interesuje mnie czy [link usunięty] można wszczepić w każdym przypadku? i jak one faktycznie działają? Czy ktoś się orientuje? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
balbinkaa 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2018 Ja kiedyś podczas pobytu w Krakowie trafiłam do kliniki Luxdentica z ostrym bólem zęba. Okazało się, że jest ubytek, którego nie było widać. Gdyby był widoczny, to od razu bym się udała do stomatologa, ale niestety nie był... W każdym razie ból był okropny, a ja na wyjeździe służbowym, znajomy z krakowskiej siedziby polecił mi to miejsce. Świetnie się mną zajęli :) Naprawdę była pod dużym wrażeniem samej kliniki, nowoczesnych urządzeń i personelu. Top of the top jak dla mnie :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
betka_p 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2018 Dnia 31.01.2018 o 12:52, balbinkaa napisał: Ja kiedyś podczas pobytu w Krakowie trafiłam do kliniki Luxdentica z ostrym bólem zęba. Okazało się, że jest ubytek, którego nie było widać. Gdyby był widoczny, to od razu bym się udała do stomatologa, ale niestety nie był... W każdym razie ból był okropny, a ja na wyjeździe służbowym, znajomy z krakowskiej siedziby polecił mi to miejsce. Świetnie się mną zajęli :) Naprawdę była pod dużym wrażeniem samej kliniki, nowoczesnych urządzeń i personelu. Top of the top jak dla mnie :) Słyszałam o tej klinice. Podobno faktycznie pracują tam doskonali specjaliści. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzesiek987 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2018 A w Warszawie znacie jakąś dobrą klinikę? Bo czytałem kiedyś, ze [link usunięty] oferują implanty świetnej jakości. Ale może ktoś zna z autopsji to miejsce? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EaTs0 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2018 Nie znam tego dentysty, nigdy o nim nie słyszałem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sam87 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2018 A są o nim w sieci opinie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ernest 0 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2018 Czasami czytam opinie w sieci, jednak zwylke przy wyborze stomatologa sugeruję się opinią znajomych. Jesli ktos znajomy polecił mi danego lekarza to mam do tego o wiele wieksze zaufanie. Co nie znaczy oczywiśćie,ze nie warto czytać tego co piszą inni. To również ma znaczenie. W Krakowie polecam klinikę stomatologiczną doktora Ziętka. https://zietekclinic.com/implantologia/ Specjalizują sie szczególnie we wstawianiu implantów i mają w tym duże doświadczenie. Pan doiktor Ziętek jest członkiem wielu renomowanych stowarzyszeń implantologicznych. Przy wyborze nie polecam zwracac uwagi jedynie na cenę. Kierujcie się solidnością. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach