optimusnaczelny 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2018 Pytanie do pań :) Dziewczyny!! co byście wolały dostać na walentynki? Co roku pojawia się ten sam problem. Coś fajnego, nietuzinkowego :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ernest 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2018 Nie jestem kobietą, ale proponowałbym nie kupować nie wiadomo jakich drogich prezentów. Sam wychodzę z założenia,ze jeśli kobieta ma być zadowolona to powinna sama sobie coś wybrać. Tak więc jeśli chodzi o biżuterię czy o ubrania to żonka dostaje budżet i sama wskazuje mi co mam dla niej zamówić. Jeśli chciałbyś zrobić dla niej niespodziankę to polecam zajrzeć sobie na jakieś śmieszne strony Na stronie jest sporo pomysłów. Prezentem może być komplet śmiesznych skarpetek, ramka na zdjęcia ( oczywiście ze zdjęciem) czy śmieszny kubeczek. Proponuję jeszcze tutaj sprawdzić: https://www.crazyshop.pl/prezenty-na-walentynki Mają spory wybór upominków i prezentów walentynkowych. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ocenka 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2018 Co bym chciała dostać na walentynki? Hmm :) Biżuterię bieliznę ( oczywisćie w odpowiednim rozmiarze bo jeśli ta druga osoba rozmiaru nie zna to niech lepiej takiego prezentu nie kupuje :P) Ewentualnie jakiś drobiazg: http://prezentydlazakochanych.pl/ Masa jest ich na tej stronie.Nie musicie wydawać kasy na prezent na walentynki. Może byc to jakaś fajna koszulka z napisem albo kubeczek Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krysta097 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2018 My na Walentynki dajemy sobie skromne prezenty. Zwykle nie jest to nic kosztownego, ale mały upominek, który pokaże naszą pamięć. Swojemu facetowi w tym roku zamierzam podarować zapalniczkę [link usunięty] . Zwykle używa zwykłych jednorazowych z kiosku i myślę, że znacznie bardziej elegancko by wyglądał z profesjonalnym gadżetem. A sama najprawdopodobniej poproszę o jakieś kolczyki, bo ostatnio zgubiłam swój ulubiony :( Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dania9 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2018 ja jak co roku facetowi kupie cos eleganckiego, bo on bardzo lubie chodzic w eleganckich koszulach, marynarkach, skórzanych butach [link usunięty] więc myślę,że teraz się skusze na jakis zegarek,żeby był idealnym dopełnieniem stylizacji : ) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikolajseo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2018 Może standardowo kwiaty i czekoladki? ;) [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tadzik74 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2018 a może wyjdźcie do teatru? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cvrw 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2018 Ja dla mojej żony planuje kupić no wy tablet do pracy z oferty https://ispot.pl/ipad-ipad-mini-4 Apple iPad mini 4 od zawsze jest mały. Szybki. Nieprawdopodobnie wszechstronny i funkcjonalny. iPad mini 4 oddaje w twoje dłonie bezkompromisową wydajność i potencjał. Jest cieńszy i lżejszy niż kiedykolwiek dotąd, a jednocześnie na tyle potężny, aby jeszcze bardziej ułatwić realizację twoich pomysłów. iPad mini 4 ma procesor A8 o architekturze 64-bitowej, czytnik linii papilarnych Touch ID, nowe kamery, ultraszybkie interfejsy bezprzewodowe i baterię wystarczającą nawet na 10 godzin pracy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach